Back to All Events

HeavyMetal.dk 25 års Jubilæum: Grusom + Skarnet + Shadowspawn + Advocacy


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

Vi skriver år 1999. Året, hvor vi i Danmark oplevede den værste orkan i mands minde. Med internettets indtog i flere og flere private husstande og en musikscene, der buldrede derudad, blev heavymetal.dk etableret i sin spæde form. En platform, hvor der årligt er blevet delt i hundredvis af albumanmeldelser, koncertanmeldelser, interviews og andre musikrelaterede emner, og hvor fællesnævneren til stadighed er og bliver en forkærlighed for og til metalmusik i alle afskygninger.
Det skal fejres! 25 år lader vi ikke gå ubemærket hen, og derfor afholder vi et arrangement, hvor vi fejrer jubilæet med lækker musik fra den stærke danske scene. Du kan opleve Grusom, Skarnet, Shadowspawn og Advocacy til kun 75 kr.

Grusom:
GRUSOM er et dansk rockband dannet i 2013. De er kendt for deres smukke blanding af psykedelisk rock og klassisk heavy metal med kraftig inspiration fra navne som The Doors, Deep Purple og Black Sabbath. Bandets rå og autentiske lyd krydres med mørke og stemningsfulde tekster, der udforsker livets og dødens facetter gennem indlevende fortællinger.

https://open.spotify.com/artist/6aLNAUcUqT5gLke6Oaw1rK...
https://www.facebook.com/grusomband/

Skarnet:
Skarnet tilføjer et unikt touch til aftenens lineup med deres tungt melodiske hard rock. Kendt for deres poetiske, dansksprogede tekster og tonstunge riffs, formår bandet at skabe en forbindelse, der går lige i hjertet. Deres seneste album, “Fængslet i det fri”, viser bandets evne til at kombinere kraftfulde melodier med dybtfølte tekster og har allerede modtaget rosende anmeldelser. Forvent en aften, hvor Skarnet vil begejstre og røre dig med deres musikalske mesterværker.

https://www.instagram.com/skarnetband/
https://www.facebook.com/SKARNETBAND
https://open.spotify.com/artist/0UUR25rFR04yIeQVhTa9Ax...

Shadowspawn:
Deres musik kombinerer brutalitet, teknisk dygtighed og dybe temaer og har vundet anerkendelse i den danske, såvel som i den internationale metalverden. Shadowspawn leverer intense liveoptrædener og dedikation til at levere autentisk og kompromisløs dødsmetal.

https://open.spotify.com/artist/3aWuXcMvjf2j1oBeaW8noM...
https://www.facebook.com/shadowspawn/

Advocacy:
Advocacy blev dannet i Århus i foråret 2015 med indflydelser fra metal, jazz og progressiv rock. Bandets musik har mange facetter med alt fra uortodokse taktarter til trestemmige vokalharmonier og kompositioner, der tager lytteren med på en musikalsk rejse gennem brede, dynamiske niveauer og kompleks instrumentering. Bandet har i 2023 spillet til Death Island Festival, Fatter Escobar samt Mono Goes Metal. Advocacy udgav deres debutalbum ”The Path of Decoherence” d. 24. Januar 2024 gennem Uprising! Records.

https://www.facebook.com/Advocacyband/
https://open.spotify.com/artist/7vz7cHxWCNjh2wF3goyq5h...
------------------------------------------------
Entry: 75 kr in pre-sale / 100 kr at the door!