Back to All Events

Idaslet; "Nu Skrider Dagen Under" - Release Party + Support Mythoria + Afterparty: DJ Weiss // Free Entry


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

NYT ALBUM: "Nu skrider dagen under" af Idaslet

Idaslet fejrer udgivelsen af deres nye album med et brag af en koncert på Stengade d. 1 December!

"Nu Skrider Dagen Under" drager inspiration fra L. A Rings maleri af samme titel, og skuer en ny retning for Idaslets sangskrivning.
Med inkorporering af elementer fra black-, dødsmetal, samt metalcore, varsler Idaslet en folkemetal hvor mørke skyer har indtaget det nordiske rige, og naturen visner bag hellige murer.

For tre år siden udgav folkemetallerne Idaslet deres første album "Lurernes Glammen" og har sidenhen gæstet større og mindre spillesteder landet over, samt diverse metalfestivaler - heriblandt Udgårdsfest, CPH Metal Fest, samt de akustiske koncerter på Copenhell 2023.

"Nu Skrider Dagen Under" vil være tilgængelig på samtlige streaming tjenester, og sælges fysisk til koncerten som CD og Vinyl (begrænset til 200 eksemplarer).

Entrance: Free
Doors: 20:00
Mythoria: 21:00
Idaslet: 22:00
DJ Weiss

------------------------------------------
SUPPORT: MYTHORIA [DK]
"Mythoria er et forholdsvis ungt skud på metalstammen. Deres melodiske og catchy tilgang til heavy metal og dybe lyrik får dem til at stå frem i forhold til meget af det andet nye på den
danske metal scene. Mythoria er et ordspil over det faktum at deres tekster omhandler spændende myter og historier fra livet. Med tydelig inspiration fra giganter såsom Arch Enemy og Amon Amarth, let krydret med klassisk powermetal og metalcore sound, går de direkte i årene på dine nakkemuskler og tvinger dem til at svinge i takt til musikken."