Back to All Events

MY BELOVED [DK] + BUG CHASER [DK] - Dobbelt Release Koncert


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

MY BELOVED:
Siden 1996 har det Københavnske instrumentale musik noir band, MY BELOVED, bevæget sig i den danske og tyske undergrund. Bandet har altid sat en stor ære i at skabe kompromisløs musik på deres egen måde, med stor plads til intuition og fantasi i skabelsesprocessen. Nu er bandet klar med et nyt longplayer-album.

Billetter i forsalg til releaseparty finder du her, 100 kr plus gebyr: https://tikkio.com/tickets/26832-my-beloved-dk-release-party

MY BELOVED ́s musik er gennem årene blevet brugt på flere dokumentar-programmer på DR, hvor bandet også lå i toppen af P3 ́s Det Elektriske Barometer med nummeret After The Speechless Head fra debut-albummet Servant Of Secret Places, som udkom tilbage i 2003. Bandet har spillet for tusindvis af fans gennem deres imponerende karriere, og så sent som i 2018 turnerede bandet 3000 km igennem Kina, fra nord til syd. Det er igennem de sidste 25 år blevet til noget af en rockhistorie, som de nu efterhånden voksne herrer kan berette om.

Tarnish, som er bandets 6 officielle album-udgivelse, udgives i anledning af bandets 25 års jubilæum. Albummet indeholder 12 nye skæringer, som er indspillet på blot tre dage i bandets eget studie. For at indfange den særlige intensitet, symbiose og det samspil, som opstår i bandets live-optræden, er stort set alle numrene indspillet live. Som på tidligere udgivelser er det meste af musikken på Tarnish skabt i nuet med improvisation og intuition i højsædet. Nummeret Superior Mirage er et godt eksempel på dette.

I forhold til bandets tidligere udgivelser, som delvist lagde sig op ad eksperimenterende støjrock og gotik, er Tarnish mere dynamisk og varieret i udtryk og stemning med fokus på finesser, dybde og melodi.
[...]”My Beloved continue to impress as one of the world’s finest practitioners and champions of the post rock, progoth idiom.” / www.terrascope.co.uk/
Tarnish har officiel digital og CD release, fredag den 18/2-2022 med release koncert på Stengade. Tarnish udkommer også på dobbelt vinyl senere i 2022.

Udover MY BELOVED er de 4 medlemmer aktive i flere promente danske projekter. Guitarist, Iver Ask Overgaard spiller desuden i, Of The Wand & The Moon, Coplord etc. Bassist, Thor Vincent er med i Yahowa og OD Dødsprinsen. Trommeslager, Danny Søndergaard spiller i Acorn Falling og har spillet i hedengangne Gangerpilt.
Tangent mand, Lars Kivig, er bagmand i Acorn Falling og har her samarbejdet med bl.a. Thomas Wydler (Nick Cave & The Bad Seeds) igennem 11 år.

BUG CHASER:
Bug Chaser er afmagt.
Bug Chaser er udmattelse.
Bug Chaser er nederlag.
Bug Chaser er det aflåste rum i kælderen.
Bug Chaser er stilheden bag de symmetriske ridser i underhuden.
Bug Chaser er de knuste ruder.
Bug Chaser er det tomme spejl vendt mod havet.
Bug Chaser er betændelse.
Bug Chaser er et punkband fra København. Til maj 2022 udkommer debutpladen The Hesitation To
Disappear i samarbejde med Vicious Records.