Back to All Events

Jae Comma - Release Fest + Special Guests: Azilda - Wantate


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

Jae Comma fejrer udgivelsen af "At Work Call You Later Babe" med et brag af en aften på Stengade d.19 marts. Azilda & Wantate optræder også. Vi runder så af med dj's og efterfest.

Jae Comma:
Født og opvokset i København af ghanesiske forældre, repræsenterer Jae Comma multi kulturalitet.
Han leverer smuk kontroversiel lyrik om kærlighed med nostalgisk energi. Jae fusionerer neo-soul, afrobeat & alté
cruise, krydret med kraftfulde 808’s og bass.

I 2020 udgav Jae Comma "Driving The Boat" og senere i slut 2021 "Memories of Sade" for at skabe fundament for sin nye lyd. På sit seneste track dvæler Jae mellem sine tvang til at være nostalgisk, et behov for at komme videre, synder fra
fortiden, og og muligheden for ny kærlighed.

Jae Comma er aktuel med en ny EP
"At work call you later babe" til februar 2022, som leveres med artistiske musikvideoer, så lytteren ikke kun kan høre, men også se hans univers.

Jaes ambition er at tilføje til den danske musikkultur med sin lyd, og skabe et univers til de som kan se sig selv i ham. Den håbløse romantiker, så vel som den afrodanske unge.

Jae Comma inviterer alle til at opleve ærlighed beklædt i dynamiske rytmer.

https://www.facebook.com/welldonjaecomma

Azilda:
Den 25-årige sanger / sangskriver vender tilbage til musikscenen - denne gang med sine egne sange, hvor pop møder sjælfulde rytmer forankret i hendes afrikanske afstamning. Alt i alt skaber de en smuk melodi, der vil vække dine følelser og få dig til at danse.
Azilda har lagt stemme til animationsfilmen “Trolls”, har bl.a. varmet op for Wafande’s Black Dylan tour og spillet på Langelandsfestival, Lille Vega og DR’s Koncerthus med bandet Kaputu.

https://azilda.lnk.to/green
https://www.facebook.com/itsazilda

Wantate:
Wantate er en dansk r&b- og soulsanger med rødder fra Uganda. Wantates musik rummer store følelser og bløde rytmer, som gør musikken svær at sidde stille til.

Musikken har altid haft en indflydelse på Wantates liv. I de tidlige teenageår fandt han en sårbarhed i at skrive kærlighedsdigte, og forelskede sig i lyden af et klaver – et instrument, han derfor lærte sig selv at spille. Ikke længe efter fandt han en tiltro til sin vokal, som han havde holdt skjult fra omverden. Musikken gav Wantate adgang til sit helt eget univers. Og gør det stadig i dag, hvor han selv producerer alle sine sange.

Wantate finder primært sin inspiration i Rnb- og soulscenen fra 90’erne, 00’erne og i dag. I 2020 udgav Wantate sin debut-EP ’Moments’. Sangene beskriver nogle af de særlige øjeblikke i livet – fx øjeblikket hvor man indser at man har taget en man elsker for givet, eller øjeblikket hvor flirten på et dansegulv får alt andet til at forsvinde. EP’en fik en god modtagelse - især nummeret ”Don’t Pin Me Down” featuring Mielou, som i skrivende stund har mere end 20.000 streams på Spotify. Nummeret blev udvalgt til playlisterne ”New Music Friday” og ”De nye”, mens GAFFA valgte nummeret til deres playlist ”Bedst lige nu”. Sangen ”Come Through” er desuden spillet flere gange på P3 i programmet Vidundergrunden.

Med to udsolgte headline-koncerter og booking som support for Elijah Okello på Ideal Bar, VEGA, er Wantate mere klar end nogensinde til at folde sit musikalske univers ud foran et publikum – og han tager både de store følelser og de bløde rytmer med.

https://www.facebook.com/pg/wantates
https://bit.ly/3l4bG5D
https://spoti.fi/2Y88ehi
---------------------------------
Entré: 110 kr i forsalg (inkl. gebyr) / 130 kr i døren!
Forsalg: https://bit.ly/3hipZRq