Frivillige på Stengade

Stengade er et brugerstyret spillested, der primært er baseret på frivillig, ulønnet arbejdskraft. De frivillige udgør således stedets absolutte livsnerve, og bidrager til en helt unik stemning som ikke kan købes for penge.

De frivillige har nemlig rig mulighed for at sætte sit præg på huset indefra. Som frivillig på Stengade får du medindflydelse og bliver taget med på råd i beslutningsprocesserne. Stengade har en åben kultur, hvor der er plads til alle, og gruppen af frivillige er derfor ligeså mangfoldig som musikprofilen.

Grupper

Vi er et sted med højt til loftet og plads til forskellighed, så længe du har lyst til at give en hånd med. Som frivillig er der masser af muligheder for dette, hvad enten du har lyst til at give husets gæster en fantastisk musikoplevelse som del af crewet bag baren, i garderoben eller i døren. Hvis du kan tage fede billeder til arrangementerne, brænder for kommunikation og PR, har talent som booker, eller lyst til at pille ved teknikken, er der også rig mulighed for dette. Det eneste krav er, at du kan tage minimum to vagter om måneden. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige arbejdsopgaver og grupper, hvor du kan være frivillig.

Crew

Som en del af crewet står man i baren, i garderoben og i entreen. For afvekslingens skyld, roterer vi i øjeblikket mellem bar, garderobe og entré på hver vagt, blandt andet så alle får mulighed for at få en bid af aftenens koncert, samt lidt af stemningen fra de forskellige stationer. Erfaring spiller ingen rolle, men det kræver gode samarbejdsevner, gåpåmod og godt humør.

Afvikler

At være afvikler på Stengade kræver et skarpt overblik, situationsfornemmelse, en positiv tilgang og gode samarbejdsevner. Afvikleren er på aftenen den driftsansvarlige i huset, sammen med crew-hosten, og er derfor den person som de resterende frivillige refererer til, hvorfor han eller hun skal være synlig på ”gulvet”. Afvikleren står ligeledes for modtagelse af kunstnere for at sikre, at de kontraktlige forpligtigelser mellem Stengade og kunstnerne overholdes, mv. Denne opgave kræver altså et indgående kendskab til huset og en solid erfaring. Det forventes, at man som afvikler tager minimum en vagt om måneden.

Fotograf

Er du god til at tage billeder? Eller har du bare lyst til at udvikle dine talenter som koncertfotograf? Så er du velkommen til at skyde løs på Stengade og bidrage til, at husets billedgalleri fortløbende bliver opdateret. Se vores galleri.

Lys

Hvis du er god til teknik og godt kan lide at høre musik, så kom og sæt dit visuelle præg på Stengades koncerter. Stengades lysteam består både af erfarne lysfolk, der er klar til at lære fra sig, samt folk, der bare synes, det er sjovt. Vi kræver altså ikke, at du allerede har prøvet det før, men lysten - den skal du have!

Byggeprojekter

Vi har løbende større og mindre bygge- og renoveringsprojekter på Stengade. Så har du flair for håndværk og praktisk arbejde og lyst til at forbedre husets fysiske faciliteter, så vil du blive modtaget med kyshånd. Vi arrangerer fra tid til anden ”byg-og-hyg-dage”, men der kan også opstå akutte reparationsopgaver.

Kommunikation & Pr.
kommer senere
Booking

Hvis du lever for musikken og har fingeren på pulsen, så kan du, som frivillig på Stengade, få muligheden for selv at være med til at lave arrangementer med den musik, du synes rykker lige nu. Det bør dog understreges, at denne opgave foregår på andre vilkår end de resterende arbejdsopgaver, idet der er et begrænset antal bookere i huset, som bliver udvalgt på baggrund af en motiveret skriftlig ansøgning med ansøgningsrunde én gang om året.

Ansøgningsfristen er d.1. november. For nærmere information herom, kontakt info@stengade.dk.

Har du lyst til at blive frivillig?

Eller har du lyst til at vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte os på
frivillig@stengade.dk. Eller følg os på Facebook, der vil løbende blive inviteret til informationsmøde for nye frivillige.

Vagtplan

Vil du være frivillig?

stengade

Onsdag d. 16 marts kl. 19 holder vi informationsmøde for kommende frivillige på Stengade. Læs mere

Open Call til PR-team

open-call-web-thumb

Vi søger 4 stærke profiler til vores nye frivillige PR-team! Læs mere