Bookernes favoritter #8

Året rinder ud og det er tid til at tænke tilbage, evaluere og til at lave lister. Spillestedet Stengades 8 frivillige bookere vil de kommende dage komme med deres bud på årets bedste koncerter i huset og kigge en smule ind i det nye år. I dag er det den nye booker Daniel Bruhn Jensen, der løfter sløret for hvad han kommer til at booke.

Hvilken slags musik booker du? Mit fokus ligger på al musik med sjæl, der kan danses til bl.a. hiphop, jazz, house, soul, broken beat, RnB, boogie og funk – og blandinger af alle de nævnte! Jeg vil prøve at skabe arrangementer, der fokuserer på dansegulvet og ikke bunder sig op på enkelte genre. Jeg håber publikum vil være åbne og modtagelige for at bevæge sig til en stærk blanding af bands og DJs fra den danske og udenlandske undergrund, som vil ligge vej forbi huset i 2017.

 

Hvad ser du frem til i 2017?

Jeg glæder mig til at være involveret i et venue, som er fuldstændigt anderledes fra alt det jeg tidligere har lavet. Det er fedt at have rammerne for at huse både bands og DJs på samme aften for at skabe komplette musikoplevelser, hvor især DJs på lige fod med bands vil agere og anses som hovednavn. Stengade giver mig også en ny mulighed for at samarbejde med forskellige danske undergrunds crews, labels og aktører på tværs af mange genrer. Stedet har allerede en rigtig spændende, divers musikprofil, hvilket jeg vil prøve at skubbe til endnu mere. Derudover ser jeg også frem til at præsentere en håndfuld af mine nuværende yndlings udenlandske artister.

[TheChamp-Sharing style="background-color:#fff; top="20""]