Bookernes favoritter #6

Året rinder ud, og det er tid til at tænke tilbage, evaluere og til at lave lister. Spillestedet Stengades 8 frivillige bookere vil de kommende dage komme med deres bud på årets bedste koncerter i huset og kigge frem mod det nye år. I dag er det husets helt nye booker Simon Lund Pedersen.

Hvilken slags musik kommer du til at booke?

Primært synthpop, industrial, post-punk, glitch, noise/lydkunst og alt muligt andet. Det er klart det der bliver mit fokus, men jeg bliver hele tiden inspireret af forskelligt musik, så jeg kommer nok også til at lave noget helt andet på et tidspunkt.

Hvad var din favorit koncert på Stengade i 2016?

Death Hawks (FIN) + Support: Red Lama (DK)

Det var nok den koncert på Stengade jeg har haft det vildest over. Det var bare utrolig smukt og bare en rigtig god dag. Death Hawks leverede bare en af de bedste koncerter jeg nogensinde har set. De var tilbageholdende og en smule introverte, men samtidig var de bare virkelig nærværende og koncerten blev bare rigtig intens til sidst. Jeg havde intet kendskab til dem før den koncert, men jeg blev virkelig overvældet af deres tunge woozy psych-rock, som både var tung og kogende men til tider også virkelig smuk, svævende og atmosfærisk. Alt dette blandet med en god portion charmerende attitude og vildt flotte og syrede visuals gjorde det klart til en fantastisk oplevelse. Stengade var en helt perfekt ramme for den koncert, fordi jeg virkelig synes de er et band der skal opleves i øjenhøjde. Det var så flot en koncert.

Hvad ser du frem til som booker på Stengade?

Jeg ser vildt meget frem til at skabe nogle oplevelser for alle slags publikummer, som ligesom mig brænder for musik og de oplevelser den giver en. Jeg håber meget på at kunne give en masse ildsjæle nogle gode oplevelser. Jeg glæder mig til at komme i gang med en masse forskellige koncepter og ideer til arrangementer, som kommer til at se dagens lys i det nye år. Jeg ser frem til at gå på opdagelse i forskellige sider af musikkens brede vifte, både i forhold til udenlandske artister og alle de spændende ting der foregår i den danske undergrund for tiden. Det glæder jeg mig til at præsentere.

[TheChamp-Sharing style="background-color:#fff; top="20""]