Bookernes favoritter #3

Året rinder ud og det er tid til at tænke tilbage, evaluere og til at lave lister. Spillestedet Stengades 8 frivillige bookere vil de kommende dage komme med deres bud på årets bedste koncerter i huset og kigge frem mod det nye år. I dag er det husets helt nye booker Signe Bering Jensen.

Hvilken slags musik kommer du til at booke?

Mit fokus som booker kommer til at være på hip hop, spædet op med lidt soul, r’n’b og andre lækkerier.

Derudover starter jeg, i samarbejde med Alexander Engel fra Idyllic Ent., et nyt koncept op i 2017 – Writer’s Wednesday. Det er et månedligt event hvor vi slår dørene op for alle der brænder for at skrive musik, og det er jeg selvfølgelig mega spændt på.

Hvad var din favoritkoncert på Stengade i 2016?

BINÆR + Rest In Beats

Den her aften var intet mindre end perfekt. Altså én ting er jo musikken til en koncert, men det der tager oplevelsen til næste niveau er stemningen blandt publikum, og det stak bare helt af den aften. Det var smukt, intenst, magisk og sveddryppende på én og samme tid.

Hvad ser du frem til som booker på Stengade?

Jeg glæder mig hovedsageligt til at søsætte Writer’s Wednesday, og derudover ser jeg frem til at præsentere nogle rigtig fede upcoming navne i dansk hip hop. Stengade har de seneste par år ikke ligefrem været synonym med hip hop, og det håber jeg virkelig at få ændret på!

[TheChamp-Sharing style="background-color:#fff; top="20""]