STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Young Magic (US) + Scared Crow

May 29, 2012 kl. 20:00 -01:00

| 50KR.

FORSALG

Bag Young Magic finder vi bl.a. den australske sanger og producer, Isaac Emmanuel (nu bosiddende i New York), som sidste år drog ud på en verdensomrejse hvor han og bl.a. hans to venner Michael Italia og Melati Malay indspillede flere dele af debutpladen Melt, som udkom på det amerikanske pladeselskab Carpark i februar i år. Det er der kommet en yders interessant plade ud af, som kun kan lyde mindst lige så godt i levende live. Så sæt kryds i din kalender og kom ned på Stengade og se hvad der rører på sig d. 29. maj. Lyt til hele pladen her, eller læg ører til bl.a. den bombastiske You With Air fra pladen herunder:

Support: Scared Crow

Scott Walker/Jens Lekman møder en dude med en båndoptager i hypnotiserende loops. Scared Crow alias Kasper Aagaard er et soloprojekt fra Odense, hvis debut cd-r (Beard Of Snails) fra sidste efterår er udsolgt i to oplag nu.

Scared Crow er interessant, fordi der bliver holdt igen. Der er spænding, selvom det er straight, og det er lidt en mærkværdig blanding, selvom der også er tydelige forbilleder. I virkeligheden er den konstante brug af loops meget kontinuer og ensformig. Det betyder, at mange af elementerne ligger fast (struktur, instrumenter, sound osv.), mens andre virkemidler er sensible og variable, som for eksempel de håndspillede detaljer på pianoet og en bølgende 70′er-romantisk vokal. Scared Crow er halvt fikseret, halvt free. En musikalsk psykose.

Details

Date:
May 29, 2012
Time:
20:00 -01:00
Cost:
50KR.
Event Categories:
,