STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TV Ghost (us) + Infuse Huddle

February 27, 2014 kl. 21:00

| 50DK
tv_ghost

TV GHOST (us)

Tv Ghost sammenlignes ofte med tidlig Echo and The Bunnymen og The Cramps pga. Gicks nærmest klagende vokal. Det er måske letkøbt at drage paraleller til sådanne legendariske post-punk-legender. Ikke desto mindre er TV Ghost helt sine egne. En slags afkom af horror-soundtracks med drømmene i behold, som fortsat udvilker, finpudser og genopfinder deres lyd. En udvikling, der helt sikkert er værd at følge på tæt hold.

Allerede i 2006 gav de unge virtuoser i TV Ghost liv til en eksperimental, upoleret lyd båret af stærke ambitioner. Denne avant-garde lyd blev begyndelsen på bandets karierre med udgivelsen af singlen “Atomic Rain B/W Bird Flu” med Die Stasi. Et år senere fik bandet en pladekontrakt hos The Red Records i Los Angeles. I 2009 udkom debutalbummet, “Cold Fish” som bød på et dunkelt lydunivers båret af tordende guitarer og en urolig vokal.
I 2011 fulgte bandets anden plade, “Mass Dream”, som vidnede om en nyfunden modenhed og erfaring hos bandmedlemmerne. Hér blev der skåret mere ind til benet med færre uregelmæssigheder og mindre raseri, men med et skarpere, mere nuanceret afsæt funderet i en dyster grundstemning.

INFUSE HUDDLE

Teknisk math grunge punk med bredt 90er smil

Details

Date:
February 27, 2014
Time:
21:00
Cost:
50DK
Event Categories:
, ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200