STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

THE INTERBEING + VOLA

May 14, 2015 kl. 20:00 -00:00

| 95DK - 110DK
The Interbeing

Til maj indtager et af Danmarks fremmeste moderne metal bands The Interbeing  Stengade på Nørrebro, som det eneste Københavner-show i første halvår af 2015. Med sig har de sprit nye numre fra deres længe ventede andet album “Among the Amorphous”. Det bliver dermed en helt unik mulighed for at opleve det nye materiale, som bandet har arbejdet på de seneste 3 år.

Da THE INTERBEING i 2011 udgav debutalbummet “Edge Of the Obscure”, var det med stor ros fra den internationale presse. “We have deemed them to be of immense international import.” – var ordene fra Metal Hammer’s chefredaktør Alexander Milas, der efterfølgende håndplukkede bandet til at optræde til deres showcase på den anerkendte South By Southwest festival i USA.

Herhjemme kvitterede Gaffa’s anmelder med 5 stjerner og kommentaren: “Edge of the Obscure er uden tvivl det bedste danske metal album jeg har hørt dette år”

Inspireret af Meshuggah’s polyrytmik og Soilwork’s melodiske aspekter, sammensmeltet med Amon Tobin’s dystre atmosfære og Hans Zimmer’s grandiositet, introducerer THE INTERBEING et futuristisk og frisk pust til den Skandinaviske metalscene.

 

Shadow Drift

—–

Support: VOLA
Med som support er et af de mest interessante navne på den danske metal scene. VOLA har netop udgivet deres debutalbum “Inmazes”, der allerede er blevet rost til skyerne. Det anerkendte Djent-community It-Djents kommenterer i en 10/10 anmeldelse:

“…Inmazes is one of the best modern Prog releases of the last years … I have never heard such a strong record debut, such a unique sound and interpretation of the whole Djent-thing.”

VOLAs musik eksisterer i et grænseland af rock, der er lige så̊ højtflyvende og melodisk som det er tungt og kradsende. Bandet former snoede tunneler af distortet bas og guitar, sammenfiltrede synthfigurer og evigt groovesøgende trommer, der spiller op imod svævende vokalharmonier og øjeblikke af knitrende, mørkeblå elektronik.

 

Gutter Moon –

 

FORSALG

FACEBOOK

Details

Date:
May 14, 2015
Time:
20:00 -00:00
Cost:
95DK - 110DK
Event Categories:
, , , , , , ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk