STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Syg Nok Records præsenterer: Lisbent & Peckerhead release

February 13, 2015 kl. 22:00 -04:00

| 50DK
Lisbent & Peckerhead

Lisbent & Peckerhead har lavet en vinyl samme – i den anledning inviterer Syg Nok Records og Spillestedet Stengade til pladerelease den 13. februar!
Til det formål har vi samlet et solidt lineup af lokale musikere fra nutiden og fortidens hårde technoscene.
Man vil kunne købe den omtalte vinyl og/eller den dertilhørene t-shirt i merchboden.
__________________________
Lineup:
Color Climax Corporation – Space Worx Records
Eneste danske gabberproducer der fik hul igennem til de legendariske Thunderdome compilations! Color Climax kørte desuden det notoriske Space Worx pladeselskab i halvfemserne, og alle på Syg Nok har været afsindigt inspireret af hans output i mange år. Det er med ekstrem stolthed og en tåre i techno-øjet at vi kan præsentere et vinylset fra hans hånd på aftenen! En sand legende bliver vækket til live for en nat, man vil IKKE gå glip af det!
Lisbent & Peckerhead – Syg Nok Records
To berygtede figurer i de hårdere dele af techno miljøet i København vil i aftenens anledning spille et back 2 back set af egne tracks. Forvent nostalgisk early hardcore og blitzkrieg terror stemning.
Frimærkeklubben – Unsigned
Københavns eneste reelle liveband der udelukkene spiller hård techno vil på aftenen spille et set på deres maskiner. Det er altid en treat at se dem. En udøvelse i at pumpe gulvet på maskiner i real time!
DJ Prax – Deutsche Club
Prax var med til at køre Deutsche Club i Ungdomshuset i halvfemserne, en af de eneste reelle Gabber klubber i Danmark på det tidspunkt. Med en solid pladesamling, et umiskendeligt drive og en seriøs sensibilitet for genrens form, leverer han altid varen når det kommer til hardcore technoens tidlige udtryk.
Monkeyteam – Turbulent
En af bagmandene bag en række af freepartys i halvfemserne og nullerne, som primært rykkede for acid techno og gabber. Monkeyteam spiller et vinylset på aftenen der vil afspejle tendenserne fra fortidens arfbrændthed.
DJ Brodside – Unsigned
Han er en mainstay til Syg Noks fester efterhånden.. DJ Brodside er en af Danmarks få ægte gabbers og fyrer op for noget seriøs trampekræs for kendere – en eklektisk type!
__________________________
Dato: Fredag d. 13 februar (så husk horror udklædningen!)
Lokation: Spillestedet Stengade

Details

Date:
February 13, 2015
Time:
22:00 -04:00
Cost:
50DK

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk