STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SUPER METAL BASH Præsenterer: SpitAnger + Electric Hellride + Pataus

April 11, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 60DK - 80DK
Spitanger_stengade11.04.15

SPITANGER er Metal. SPITANGER er Groove. SPITANGER er svedige guitarriffs, catchy hooklines og brutal growl! SPITANGER er Rock og Grunge og så meget mere, som ikke lige er til at sætte en mærkat på.
Det hele er baseret på dyb kærlighed til bands som Pantera, Testament, Slipknot, In Flames, Deftones og Alice In Chains med mange, mange flere.

Devilution siger om SpitAnger:
“Toftlunds riffs er skarpe, skåret ind til benet og tunge, og Niels Alex Larsen – leverede et simpelthen fremragende og dynamisk trommespil, hvor der blev slået igennem, så det både kunne høres og mærkes – præcis som det skal være i den her stil, der lægger sig op ad alt mellem Pantera, Black Label Society og Deftones.”

Metalized siger om SpitAnger:
“Guitarist Rasmus headbanger så det karakteristiske lange hvide hår og lange hvide skæg står i alle retninger, bassist Sammy banger sit skaldede hoved, trommeslager Niels twirler trommestikkerne, headbanger og fægter med arme og ben bag gryderne…..Rigtig god energi.”

Københavnske Electric Hellride leverer METAL med elementer af groove, thrash og endda death, sludge og traditionel heavy metal.

 

Entré: 60 kroner i forsalg / 80 kroner i døren

FACEBOOK
FORSALG

Details

Date:
April 11, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
60DK - 80DK
Event Categories:
,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk