STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stengade’s 5th birthdayblast // friday

September 18, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 50KR.
Stengade 5th birthday
Mutiny on the Bounty (LU) + First Hate + Molly + Gooms + Secret Life + Dune Messiah

På den første dag af Stengades fødselsdagsfejring sætter vi pop og rock i højsædet i alskens afskygninger med koncerter på begge etager i huset. Vi lover at der bliver noget at pirre alle dine smagsløg med – fra neofolk til synth-pop, videre til rock med punkede undertoner og math-rock.

Vi får besøg fra Luxenbourg af math-rockerne fra Mutiny on the Bounty, som med deres groovy rytmer og guitarakrobatik nok skal få fyret op under et vildt live show. Synth-pop duoen First Hate kombinerer lo-fi syntetiske melodier og trommerytmer, smeltet sammen med live keyboard optagelser og en dyb, ekkopræget vokal i front. Molly kommer med deres friske, straight up rockmusik, hvor tankerne ledes hen på den amerikanske rock/punk-scene i 1980-90’erne.

Gooms er musik lavet på tung røg og musikalske svampe i en fjern farverig galakse, som er særdeles sprudlende og zig-zagger uden besvær mellem psykedelisk pop og hektisk math-rock. Synthpop projektet Secret Life sætter lette eksotiske pop-melodier over for fandenivoldsk vokal og har allerede et ry som et overraskende og fængende live-band, hvor mekaniske trommerytmer driver musik og publikum frem. Dune Messiah er et neofolk projekt med en lyd der er rå, nøgen og tør som planeten, inspireret af Leonard Cohen og country postpunk, som The Gun Club og 16 Horsepower.

Mutiny on the Bounty (LU)

First Hate

Molly

Gooms

Secret Life

Dune Messiah

Details

Date:
September 18, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
50KR.
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk