STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

St. Patrick’s Day Bash

March 15, 2014 kl. 20:00 -03:00

| 60DK
1922345_10151886293832644_1334750967_n

Før du når at ødelægge din tirsdags arbejdsvagt, på grund af st. Patricks dag 2014, så har vi valgt at komme dig i forkøbet og holde endnu en kæmpe St. Pattys fest to dage i før.

D. 15 marts overtager vi det nypolerede Spillestedet Stengade i Købehavn, skyller det grønt, hvidt og orange, samt sætter et nøje udvalg af festligelige, folkelige punk bands på, som kan fryde dine ører såvel som øjne.

Vi skænker grønne øl til jeres gane, blæser the bedste punkrock gennem PAen, og krydrer hele aftenen med finurlige St. Pattys relaterede ting. Vi afholder eventen på to etager – hver især selvfølgelig udstyret med en bar – med DJ’s på begge decks – ovenpå en smule mere chilled; og nedenunder med et live, højlydt og mere bragende sæt.

Alt dette er sat til den nette sum af 60 DKK. Billetterne kan købes i døren.

LIVE OPTRÆDEN LINE-UP:

Rovers Ahead (dk/ie)

http://roversahead.bandcamp.com/album/always-the-sinner-never-the-saint

Det ville jo ikke være St. Patty’s uden Danmarks førende pub punk collective vel? Centreret omkring Dublinfødte sanger Nathan Corcorans historier om druk, udskejelser, liv og kærlighed, kunne vi ikke forestille os et mere festligt band end denne uhyrligt underholdende gruppe af musikere. Med mandolin, fløjte og harmonika i forreste linje, kan vi garantere at disse drenge vil have jeres røv lettet fra ordet ”Go!”

Stadigvæk ikke overbevist? Så kast et blik på vores anmeldelse af deres spritnye album ”Always the Sinner, Never the Saint” (http://www.rockfreaks.net/albums/6602), eller spørg hvilken som helst af de 200 – eller sådan cirkus – deltagere, til deres udsolgte show på Beta i starten af Februar.

A Road To Damascus (dk)

http://play.spotify.com/artist/1Byg6elVKwPJWD1Nn2D9Df?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_med

Vi har entusiastisk fulgt ARTD i et stykke tid nu, og vi føler at deres muntre, letfængelige pop-punk med 00’ernes emo indflydelse er den perfekte tilføjelse til en aften med punkfyldt fest –  især siden vi kender deres liveoptrædener for at være så imødekommende og inti
me, som de er eksplosive.

Med et nyt album på vej, kan du vædde på at der vil blive luftet nogle dugfriske numrer i løbet af aftenen – og imens du venter på dem, så gå i gang med at tjekke vores anmeldelse af deres selvbetitlede debut album ud (http://rockfreaks.net/albums/4186) og lyt til dem på Spotify via ovennævnte link.

Stars Burn Stripes (dk)

https://starsburnstripes.bandcamp.com/album/buy-now-pay-later

Den Københavnske punk scene er måske nok lille, men der ikke mangel på kvalitets bands, so vi har tilføjet et af deres ledende feinschmeckere Stars Burn Stripes, til vores lineup. Deres iørefaldende hybrid af ANTI-Flag, NOFX og melodisk hardcore var engang et hyppigt syn på diverse spillesteder i København, men på det seneste er deres shows blevet en sjældenhed, da de har arbejdet hårdt på at producere deres komplette debut album, efter en række kvalitets EP lanceringer på cv’et.

De er netop vendt velforberedte hjem fra en Europa tour, så forvent at høre et udpluk af nyt materiale i al dens glans, parret med gamle klassikere, som med sikkerhed tilhører det hurtigste, mest punkede, og klart tekniske sange du vil høre i aften. I mellemtiden, forbered dig selv med en bestem-din-egen pris download af deres nyeste EP “Buy Now, Pay Later” via det ovenstående link.

Details

Date:
March 15, 2014
Time:
20:00 -03:00
Cost:
60DK
Event Categories:
,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200