STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sea Change (NO)

March 12, 2015 kl. 20:00 -00:00

| 80DK
Sea Change (NO)

FORSALG

Norske Ellen A. W. Sunde, alias Sea Change, er en af flere unge musikere der er med i den nye norske popbølge blandt andre navne som Aurora Aksnes, Farao og Emilie Nicholas. Sea Change spiller lo-fi ambient, loop-baseret electropop med kolde lydlandskaber som står i kontrast til Ellens lyse og drømmeagtige stemme.

Gottschalk

Bag bandnavnet Gottschalk finder man den yderst talentfulde sangerinde og sangskriver Maria Gottschalk, Morten Puper på keyboard, guitarist Steffen Nordenstam, bassist Morten Christian Haxholm Jensen og sidst men ikke mindst Adam Winberg bag trommerne.

Alle numre er skrevet af Maria selv, som siden hun var helt lille har fundet på melodier, skrevet små stykker og oprindeligt startede med at spille klassisk klaver. Teksterne omhandler menneskets magt til at skabe et godt liv for sig selv i de valg man træffe, samt livet generelt som ung romantiker i en moderne verden. Gottschalk har turneret rundt i Danmark og spillet masser af koncerter, og bl.a. virket som support for den anerkendte danske sangerinde Lise Westzynthius, og senest den New York­baserede sangerinde Emily Wells. Bandet har formået at skabe sig et navn i den danske musiks undergrund.

Details

Date:
March 12, 2015
Time:
20:00 -00:00
Cost:
80DK
Event Category:

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk