STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruskfestival

September 26, 2015 kl. 20:00 -02:00

ruskfestival
Bands + support + navne på folk som deltager

Lørdag d. 26. september præsenterer RUSK nogle af Københavns mest lovende upcoming bands. Direkte; råt for usødet fra øvelokalerne og undergrund på et passende rocksted: ”Stengade” på Nørrebro.

Stengade:

ligger på Stengade 18 – lige ved Blågårds Plads, den pulserende Nørrebrogade, søerne og er et råt, uspoleret sted, der trods dets popularitet ligger langt fra fimsede caféer og trendy modebutikker. Stengade passer perfekt til RUSKfestival2015, med dets gode scene, billig bar, lænestole og ståpladser til publikum.

Hvad:

Metal, Songwriter, Punk, Disco-Rock, NærdødsMetal.

Hvem:

Aftenen skydes stille afsted med MATHIAS KRISTOFFER og hans guitar der formidler skæbnefortællinger om verdenen set ud fra et nært og selvbiografisk perspektiv.

Den Københavnske trio ARTHURD2 præsenterer dansabel og energisk disco-rock.

THE NO GO GIRLS leverer en heftig og energisk omgang HC/punk med inspiration fra 80’ernes hardcore og 90’ernes punkscene, samt fra et mere moderne bud på genren.

MARROW arbejder med harmonier som Alice in Chains, tyngde som Meshuggah og en atmosfære som Deftones. Bandet forener kontrasterne: harmoni, teknik og aggressivitet i sange om sjælens kvaler.

KAMI er et originalt metalband, som har døbt deres stil nærdødsmetal. Musikken læner sig mod dødsmetal i energi og tempo, men med nysgerrighed og opfindsomhed og lyst til at skabe nyt.

Alle acts har det til fælles, at de er udvalgt af to markante herrer Henrik Marstal og Kristian Koch, til at spille på RUSKfestival2015. Henrik og Kristian coacher og hjælper hvert act umiddelbart efter deres optræden på RUSKfestival2015.

Social Media

Facebook/RUSKfestival
Facebook/Musikforeningenrusk


Details

Date:
September 26, 2015
Time:
20:00 -02:00
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk