STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Quick Quick Obey

March 27, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 80DK
Quick Quick Obey

FORSALG

Quick Quick Obey er fire drenge med rødder i Thy, som live præsenterer deres kombination af drømmende pop og eksperimentel retro-rock med et super-energisk udtryk som du får svært ved at stå stille til. Det er musik der både rummer en ungdommelig energi og legesyge i udtrykket, men også en modenhed i melodierne. Udsvævende synthflader og repetitive guitarfigurer blander sig med beskidt bas og en krystalklar falset i et lydunivers af kontraster.

Facebook

GENTS

Gents er navnet på den unge, københavnske duo, der spiller deres debutkoncert på Stengade den 27. marts. Denne aften udvides duoen dog til et fuldt band for at eksekvere deres sammensmeltning af analoge synths, fængede popmelodik og dyb, blød croon. Første udspil fra Gents er sangen Young Again, der udkom på youtube i februar 2015 som forvarsel på bedre tider.

Facebook

Drengebande

DRENGEBANDE er forsanger og sangskriver THOMSEs brainchild. Det bliver også Thomse der denne aften kommer til at åbne ballet solo, med bl.a. debutsinglen ‘Står Med Nogle Venner’ på repetoiret.

Facebook

Kristian Kamp

Kristian Kamp sørger for med sin delikate sammensmeltning af elementer fra techno og ambient, at skabe et melodiøst mix af dansable beats og atmosfæriske synthflader, at sætte gang i dansegulvet på Retrograd (Stengades 1. sal) efter koncerten. Han har bl.a. lavet et remix af Quick Quick Obey’s ‘Sunn’, og udgiver lige om lidt sin debut EP.

Facebook

Details

Date:
March 27, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
80DK
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk