STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Powersolo + Battle

March 7, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 75DK - 100DK
Powersolo

FORSALG

“Powersolo mixes punk, rockabilly and psychedelia into a stew of pure fun. (..) Crank this one up and take a road trip through the silly cities of your imagination.”

– Blog Critics Magazine

Den århusianske brødreduo Powersolo bestiger hermed Spillestedet Stengades scene for anden gang siden gennembrudspladen “It’s Raceday… And your pussy is GUT!!!” udkom på Crunchy Frog i 2004. Siden da har brødrene spillet meget flittigt herhjemme, i udlandet, og udgivet en hel række plader, samt figureret i både reklame- og filmmusik.

Powersolo har et næsten uovertruffet godt ry som karismatisk liveband. Så det vil blive raslende, rystende og skælvende, måske farligt, sexet og helt udover scenekanten!

Facebook

Battle

Battle er et band der spænder vidt. De veksler mellem det fandenivoldsk spændende og det sfærisk smukke i deres helt egen idiosynkratiske symbiose. Store ord, der egentlig bare skal forklare, at de spiller fedt sammen og det lyder for sindssygt. Flænsende guitarer og hårdtslående trommer møder saxofon-eskapader og monotron-soloer. Det er larmende uden at være distancerende og poppet uden ironi. Musikken er ambitiøs og fremmed, men samtidig jordnær og inkluderende. Hvis Battle var en fest, ville det være Bohemian Grove-skørt, men alle ville være inviteret med.

Den sangskrivende kerne af bandet består af Ulrich Frydensberg (guitar og vokal) og Jacob Koefoed (trommer), som flankeres live af Jens Skovgaard (bas, synthesizer) og Mads Gravesen (orgel og guitar).

Facebook

Afterparty: Efter koncerterne fyrer Andreas og Sebastian fra Big Oil Recording Company op for pulten på 1. salen (Retrograd). Det bliver det svedigste dansegulv i mands minde!

Details

Date:
March 7, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
75DK - 100DK

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk