STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poetry In Mono #19:

March 20, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 80DK
Poetry In Mono

FORSALG

Waitress

Københavnske Waitress består af 3 sværvægtere fra den danske indie-scene; Aske Bode (producer for Hymns From Nineveh, The Eclectic Moniker m.fl.), Andreas Brixen (Bodebrixen, Hymns From Nineveh, Freja Loeb) og John De Lira (Lars and The Hands of Light, Kala-OK). Med både svensk og dansk blod i årene er de så skandinavisk hippe som Kalles Kaviar på et højtbelagt dansk smørrebrød, der tilsammen skaber sprød popmusik.

Facebook

Shy Shy Shy

Shy Shy Shy er en duo bestående af de to frontfigurer Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard, der begge synger lead. Deres tekster skaber en stemning der involverer, engagerer og kommunikerer deres budskaber direkte ud. Dette, kombineret med Shy shy shy’s legende rytmer, giver en medrivende, energisk lydoplevelse, der ikke vil kunne holde dig fra at rokke med, når de spiller.
Bandet bliver støttet af live trommer og bas, mens duoen selv spiller keys og guitar. Deres liveoptrædener bæres af et stærkt sammenspil mellem Astrid og Simon. Deres lyse luftige vokaler skaber en intimitet og ydmyghed med publikum, der bliver indrammet af hver deres energiske kropssprog, når de er på scenen.

Facebook

Efterfest med DJ Sexy Sauce på Retrograd:
Martin Ryum (SPEAKER BITE ME) og Rikke Vinyl (medstifter af Poetry In Mono), er denne aften gået sammen om at servere soundtracket til et styks sexet dansegulv med blandede bolsjer der går lige i buksen.

Details

Date:
March 20, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
80DK
Event Categories:
,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200