STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poetry In Mono #18: Goldie Chorus + Feel Freeze

November 15, 2014 kl. 21:00

| 60DK
Goldie Chorus

Til den 18. Poetry In Mono bliver Stengade indhyllet i et skævt og drømmende univers, når enmandsprojektet Goldie Chorus og duoen Feel Freeze ligger vejen forbi Nørrebro.

FORSALG 60 kr (ingen gebyr!)
ENTRÉ 60 kr

Goldie Chorus er et enmandsprojekt startet af københavnske Emil Davidsen, der tidligere har betrådt den danske musikscene som sanger og sangskriver i Let Me Play Your Guitar samt som musiker i Indians. I april udkom debut-ep’en ’Marble Ocean’, der modtog flotte anmeldelser og er blevet spillet på P6 Beat, og desuden blevet omtalt på flere danske og udenlandske blogs og magasiner. Musikmæssigt byder Goldie Chorus på en skæv omgang psychpop. Ambitionen er at sætte musik til dagligdagens kærlighedserfaringer, og det gør Davidsen til lyden af nostalgiske kroge af 80’er pop og 60’er psych.

Facebook

Feel Freeze

Feel Freeze spiller skæv og drømmende indiepop med referencer til Sigur Rós og The XX. Duoen består af Mathias Vinther og Else Raymonde Gaunoux, og det skæve univers skabes af akustisk guitar, elektroniske beats, dybe basdroner og synthesizer. Feel Freeze koncertdebuterede på Spot Festival 2013, har en række internationale koncerter bag sig, og i maj udkom deres debut-ep ’Future Emotions in a Digital Heart’.

Facebook

Details

Date:
November 15, 2014
Time:
21:00
Cost:
60DK
Event Categories:
, ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200