STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poetry In Mono #17: 4 Guys From The Future + Heimatt + DJ: Mads Axelsen

April 19, 2014 kl. 21:00 -02:00

| 80DK

FORSALG (ingen gebyr!)

4 Guys From The Future

4 Guys From The Future er en dansk kvartet med sanger og sangskriver Bjarke Porsmose i front. Bandet debuterede i 2010 med det anmelderroste album ’Under the New Morning Sun’, og er nu aktuelle med opfølgeren ’Adagio’, der udkom i oktober sidste år.
Adagio betyder ’musik i langsomt tempo’, og det er også langt hen ad vejen udgangspunktet på pladen. Musikken er melodisk og harmonisk, og trommerne er ofte høje og fremtrædende i mixet, ligesom Bjarkes mørke og luftige vokal er et centralt omdrejningspunkt. Bjarke Porsmose har forfinet sin sangskrivning og præsenterer et uhyre ambitiøst, modent og vellydende værk med rødder i de temaer, bandet udsprang af: eksistens, kærlighedskvaler, angst og fobier. Man kan ane samme følsomhed og desperation som hos 80’ernes The Smiths, hvor tankerne også ledes hen på flere af numrene.

Facebook

Heimatt

Heimatt er seneste skud på stammen på den alternative folkemusikscene herhjemme. Bandet centrerer sig om den 22-årige dansk/norske musiker, Magnus Grilstad, der sammen med nogle af Danmarks mest erfarne indie- og folkmusikere, udgør bandet. I februar udkom deres debut-ep ‘To the Mountain’, der byder på storslået nordisk lyd med violin, tamburin og masser af akustisk guitar. Heimatt vil falde i god jord hos fans af Mumford & Suns og Fleet Foxes.

Facebook

Details

Date:
April 19, 2014
Time:
21:00 -02:00
Cost:
80DK
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200