STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poetry In Mono #15: Navneløs + Rowbird + DJs: Kaspar Kaae (CODY) & Brian Batz (Sleep Party People)

January 30, 2014 kl. 21:00

| 60DK
Navneløs

Poetry In Mono er tilbage med en ny sæson. Dette er den 15. Poetry In Mono i rækken, og udover de to spændende danske bands vi har på programmet, kommer Kaspar Kaae (CODY) og Brian Batz (Sleep Party People) også forbi og vender plader på 1. salen hvor vi både starter og slutter aftenen.

FORSALG (ingen gebyr!)

BEMÆRK! Første band går allerede på kl. 21:30!

Navneløs

I 2012 udkom Navneløs med deres selvbetitlede debut-ep, der modtog gode anmeldelser fra flere medier. Siden har karrieren taget fart, og bandet kunne i 2013 opleves på en række festivaler, blandt andet Roskilde og Skanderborg Festival.

Navneløs består af en kerne på fem medlemmer – og en livebesætning på syv. Bandet er centreret omkring sangerinde Lin Rosenbeck og sangerskriver og guitarist Johan Kruse. Bandet leverer en kombination af kammerrock, klassisk og jazz. Det ene øjeblik er musikken minimalistisk. Pludselig pompøs. Snart – ofte – bjergtagende. Med cello, klaver, messingblæsere, støjende guitarer og Lin Rosenbecks karakterfulde vokal i spidsen er Navneløs på en smuk, ung flugt fra kategoriernes tyranni.

Facebook

poetry-2

Den aalborgensiske kvintet Rowbird blev dannet i 2012 og tager udgangspunkt i Camilla Würtz Bredahls kompositioner. Bandet tæller desuden medlemmer fra ovennævnte Navneløs. Musikken er inspireret af gamle amerikanske westerns, 60′ernes folk-rock og alverdens personlige rejser og inspirationer.

Facebook

Details

Date:
January 30, 2014
Time:
21:00
Cost:
60DK
Event Category:

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200
+ Google Map