STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Plekter // Play-It Special: Goldy GoLightly + City Syd

April 28, 2015 kl. 20:00 -00:00

| Gratis
plekterspecial

Play-It! har indgået et tæt samarbejde med ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) om en række aftener hvor vi bl.a. præsenterer Plekter og Audition Days. I denne omgang er det Plekter // Play-It Special hvor både ORA og Play-It Stengade har været med til at udpege de navne der spiller på aftenen.

Denne aften har vi Goldy GoLightly på programmet:

Det musikalske udtryk svæver mellem natur-nostalgi og skandinavisk melankolsk indiepop og electronica, men med en finurlig lethed i de stærke temaer, som sangene er bygget op omkring.
Teksterne kredser omkring liv og død og indre dæmoner. Om kærligheden til musikken og til livet og den tilstand der til tider opstår i et splitsekund, hvor alt går op i en højere enhed. De alvorlige emner bliver leveret med en poetisk underfundighed og med humoristiske undertoner som balancere det til tider melankolske tekstunivers.
Netop disse kontraster er omdrejningspunktet i Goldy GoLightlys udtryk. Skarpe, grimme og forvrængede lyde læner sig op bløde synth flader og en forførende vokal som skaber en nuanceret helhed.

Facebook Event

Details

Date:
April 28, 2015
Time:
20:00 -00:00
Cost:
Gratis
Event Categories:
, , , ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200