STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Play- It! Sæsonåbner

September 1, 2015 kl. 20:00 -23:55

| Free
Play-It! Sæsonåbner

På Play It lægger vi stor vægt på at skabe en scene for alle forskellige genrer der rumsterer i undergrunden.
Derfor har vi valgt at samle en blandet, nøje udvalgt godtepose til jer, når vi åbner sæsonen første september.

På programmet har vi Das Biograf, Odd Palace & Zacharias Celinder.

Som altid er der åben scene og jam bagefter.

_______________________________________________

Das Biograf
Das Biograf er et musikalsk projekt, der favner hip hop, alternativ pop, rap og inderlig melodik. I bandet hyldes glæden for biografens stemningsfulde mørke. De dejlige bløde biografsæder. Pulsen. Med referencer til ekspressionismens Tyskland og romantikkens Hollywood dyrkes mystikken og historiefortællingen. Trioen består af Mikkel Snorre (orgel/sang), Niels Jonannsen (trommer) og Paw Foss (rap ), og kan med sin minimalistiske besætning, markante temaer, enkle powerfulde groves og stemningsfortættede univers lede tankerne hen på så forskellige navne som The Doors og Berthol Brecht.

https://www.facebook.com/pages/Das-Biograf/615158345188660?sk=info&tab=page_info

Odd Palace

Odd Palace er et højenergisk musikalsk kollektiv, der tilsammen tæller mange års live-erfaring i en bred vifte af genrer.
Disse fem gamle venner har nu slået pjalterne sammen, for at kreere et højspændt og eksperimentelt rock-univers, hvor deres eneste regel er at konstant udfordre hinanden og publikum.
Ukonventionelt sammensatte taktarter, samt skæve akkordprogressioner, udgør et atypisk og originalt rytmisk fundament, der på interessant vis opvejes af en fængende og energisk vokal i front.

https://www.facebook.com/oddpalace/timeline

Zacharias Celinder

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til en af landets stærkeste stemmer med en sjælfuld vibe. Vi præsenterer Zacharias Celinder i et intimt setup, skåret helt ind til benet af sangenes essens! Ene mand leverer Zacharias nok sjælfuld crooning til at funke Stengades egen upcoming-scene fuldstændig op. Glæd dig til en koncert med groove og toner der er blå, på den helt rigtige måde.

Details

Date:
September 1, 2015
Time:
20:00 -23:55
Cost:
Free

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk