STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Play It! Præsenterer: Played by us, Beaten Antics, Cáninus + åben scene og jam.

February 3, 2015 kl. 20:00

| Free
PLAY-IT!

Play It! Præsenterer: Played by us, Beaten Antics, Cáninus + åben scene og jam.

Gratis entré!
Dørene åbner kl. 20:00

Played by us
Ynglingsmusik spillet til os selv, spillet af us. Det ´trommer og beats – og det´temaer på orgel og gui. Nogle gange i kuldkælderen – andre gange på toppen.

Beaten Antics
Beaten Antics er et københavnsk band, hvor ambitioner og smag går op i en højere enhed. Af dette udspringer sange med en rocket lyd og tunge tendenser.
Med et simpelt, klassisk setup bestående af guitar (Jonas Dam Hansen), trommer (Marie Jacobsen), bas (Søren Swane Hagensten) og vokal (Line Frydenvold Sørensen), er det melodiernes lethed og beatets tyngde, der styrer slagets gang og skaber den underspillede energi, der gennemsyrer stemningen.

Cáninus
Cáninus er et progressivt rockband fra Aarhus, hvis lyd læner sig op af grungen fra 90’erne. Der krydres lækkert med elementer af metal, når bandet bevæger sig eksperimentelt rundt i genrer, hvor publikum introduceres for nye lyduniverser.
Den tunge stemning bliver understreget af drop C, som er gennemgående i numrene. Dybt og vildt, kombineres med melodisk teknik, progressive rytmer og taktskifte, for at overraske den opmærksomme tilskuer. Lyden bliver som en mur med tilstrækkelige åndehuller i, når de 5 fra Cáninus går på scenen.

Åben scene og jam.
Vil du/dit band gerne spille et par numre til den åbne scene eller jamme med andre efter de planlagte koncerter? Så kom ned på aftenen og snak med Play It! crewet, så finder vi et spot til dig/jer.
Play It! giver spirende musikere muligheden for at få koncerterfaring. Som ny og måske ikke helt etableret musiker, er det et af de fedeste steder at få muligheden for at spille live. Play It! er også legeplads for såvel nye som mere etablerede musikere. Der er givet op til fri leg, når der er Play It! åben scene og jam.

Details

Date:
February 3, 2015
Time:
20:00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk