STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Play-It og ORA præsenterer – Plekter: Esben Amdisen + Kuldskær + Scharling

March 17, 2015 kl. 20:00

Plektercover2

Play-It! har indgået et tæt samarbejde med ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) om en række aftener hvor vi bl.a. præsenterer Plekter og Audition Days. Den første ORA/Play-It aften står i konceptet Plekter’s tegn. Plekter drejer sig om at hjælpe danske vækstlagsbands med at komme ud at spille over hele landet uden at skulle være begrænset af høje transportomkostninger. Denne aften har vi i samarbejde valgt at præsentere følgende bands:

Esben Amdisen

Esben Amdisens sange maler billeder og tegner portrætter af folk, der befinder sig i et opgør med omverdenen eller i et personligt opgør med sig selv. Dette gøres med en humor og et nærvær, der byder op til både latter og tårer. Musikken er et sammenstød mellem den traditionelle amerikanske og svenske folk/rock tradition og den alternative pop. Den er melodisk, dynamisk og håndspillet. Teksterne er på dansk.

Facebook

Kuldskær

I 2012 lavede de musik og lyd til teaterstykket Justine (af Henrik Szlakny). Stykket spillede på Rosenteatret(Århus), Teater Momentum (Odense) og Husets Teater (København). En af deres gode venner mente at melodierne til stykket havde nogle pop-kvaliteter, og de besluttede sig for at arbejde videre på numrene. De blev kortet ned i tid og distortionen taget af guitaren. Det var ny inspiration at arbejde med det danske sprog, og derfra udviklede det sig til bandet KULDSKÆR. I studiet har de haft Jakob Oxenvad bag tangenterne og foran skærmen.
Bandet er nu blevet udvidet til en 4 mandsgruppe.

Facebook

scharling_foto-maria.matzen_f2014

Scharling er navnet på en dansk sangerinde og guitarist der formår at forføre sin lytter både musikalsk og i sit lyriske univers.
Med sin stemmes særdeles sjældne klang og vibrato formidler hun både udadvendt og intimt på samme tid, som om hun igennem musikken fører en samtale mellem to fortrolige. Scharling har nogle usædvanlige historier om mennesker på hjertet, de gemmer på overraskende moraler hvor skurken og offeret viser sig at være én og samme person. Lad dig oversvømme af en farvepalet af følelser fra en smuk, varm og omfavnende stemme og et sikkert guitarspil der sætter stemningen. Scharling er et nyt og forfriskende pust til den danske, såvel som den udenlandske, musikscene.

Details

Date:
March 17, 2015
Time:
20:00

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer