STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PEDE B & Dj Noize – UDSOLGT!!

May 30, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 110DK
Pede B_Fotograf-Oliver Sichlau

KONCERTEN ER UDSOLGT! Men Pede B kan ikke få nok, så han besøger os allerede igen dagen før d. 29. maj. Køb din billet her.

Byggesten er titlen på Pede B og Dj Noize’s kommende album, produceret i samarbejde med Adam Sampler. Albummet udkommer mandag d. 2. marts 2015.

Inden kalenderen nåede at skifte fra 2014 til 2015 var releasekoncerten på Lille Vega d. 7. Marts udsolgt.

Men det skal ikke afholde ham fra, at sætte en ekstra koncert op og heldigvis valgte han Stengade. Det logiske ville have været at flytte koncerten til et større venue, men for Pede B er Stengade den perfekte størrelse.

For mig betyder Stengade noget helt specielt. Gennem årene har de støttet mig og jeg er super glad for, at de er med på at lave den her ekstra koncert. Stengade har jo betydet virkelig meget for dansk rap og jeg har nogle af mine allerførste koncertminder fra den sal, fortæller Pede B.

Jeg har altid følt, at man skal give en masse af sin personlighed i sine tekster. Hvis jeg hører et helt album igennem med en musiker, og jeg ikke føler, jeg kender vedkommende bedre bagefter, føler jeg mig på en eller anden måde røvrendt, forklarer Pede.

Byggesten er derfor også et album, der viser nye sider af samarbejdet mellem Pede B og Dj Noize – et album fyldt med ærlige beretninger fra hverdagen og refleksioner over det samfund vi lever i. Et album med fortællinger om og af mennesket Pede B – uden store armbevægelser, kvikke bemærkninger – men til gengæld med en god portion selvindsigt.

Med det nye album hvisker Pede B tavlen ren og starter et nyt kapitel.

De sidste par års koncerter har vist Noize og jeg, hvad der virker på scenen, så det er med de erfaringer i baghovedet, vi rammer scenekanten til foråret. Liveshows er alt for os. Det er her vi viser hvor stærke vi er blevet.

Details

Date:
May 30, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
110DK
Event Category:

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200
+ Google Map

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk