STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paulis Rødder præsenterer: ÅRETS STORE VINTERFEST 2015

February 14, 2015 kl. 20:00 -03:00

| Giv et bidrag
Paulisrødder

Paulis Rødder er stolte af at præsentere:

✰✰✰ ÅRETS STORE VINTERFEST 2015 ✰✰✰

Vi har igen slået os sammen med Stengade og i skøn forening ser vi vildt meget frem til at give dig en aften, der får dig til at glemme alt om den meget lange og mørke vinterpause!

Vi har endnu en gang allieret os med en flok af byens bedste musikanter og ditto grammofonpladevendere – så sæt allerede nu vinterens fedeste kryds i kalenderen, når Sydhavnens fineste folk inviterer til vintermørkt nørrebrobal.

Som sædvanlig vil entréprisen til al herligheden være op til dig selv – alle kroner lagt i døren går til Paulis Rødders arbejde i og omkring Boldklubben Frem.

Aftenens program er:

20-22 Dj Tjans drager omsorg for dine øregange og dit festhumør med kærligheds- og kamptoner, der lægger solid grund for aftenens fest!

22-23 Trods Alt går på scenen med sange fra den lune ende af København, hvor man kan bytte en pakke stimorol (som ingen har betalt for) til et par kølige pilsnere og hvor Blå Bjarne indser, at de små sko han går i fører ham hen, hvor fremtidsudsigterne er sorte.

23-23.30 DJ-Kollektivet Salt & Peber forkæler dig mens vi laver et hurtigt sceneskift

23.30-00.30 Vokadin indtager scenen med deres set af støj-grunge-punk af den gammeldags slags, hvor støj, energi og uforudsigelighed giver dig en koncert, der blæser alle sanser langt ud i overgangen mellem aften og nat..

00.30-03:00 Salt og Peber laver festen som du skal danse rundt i resten af natten!

For helvede, hvor vi glæder os!
FACEBOOK

Details

Date:
February 14, 2015
Time:
20:00 -03:00
Cost:
Giv et bidrag

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk