STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

New Orleans New Year Jazz Event #5 – 2 DAGES FESTIVAL – UDSOLGT!

January 8, 2016 kl. 20:00 -January 10, 2016 kl. 02:00

nonyje5 WEBFLYER

★★★ JBL MUSIC PROUDLY PRESENTS ★★★

Årets New Orleans brag udvider og bliver til 2 dages minifestival d. 8. og 9. januar 2016 på Spillestedet Stengade, KBH N.

Der er 5. år fødselsdag for eventen og det fejres med et overflødighedshorn af jazz, streetfunk, blues og soul serveret af landets absolut bedste band indenfor genren. Etablerede navne som upcoming bands vil sammen med gæstestjerne Gerald French fra New Orleans, skabe en aften du sent vil glemme.
I 2015 var alt udsolgt i forsalg og mange gik forgæves. Køb din billet allerede nu. Vær opmærksom på at der er seperate billetter til hver dag og forskellige bands!

8.JANUAR

20.00: Doors
20.30: Christian Bundgaard Solo
21.30: Jazz Five feat. Gerald French (US)
22.45: Gerald French & Big Easy Lovers (US)
23.15: Wonderbrazz 00.30: DJ Fuks Deluxe FUNKY SWING DANCE PARTY

Køb billet
9.JANUAR

20.00: Doors
20.30: Zigaboom
21.30: Esben Just Trio
22.45: Gerald French & Big Easy Lovers (US)
23.15: Tuesday Night Brass Band feat. Gerald French (US)
00.30: DJ Fuks Deluxe FUNKY SWING DANCE PARTY

Køb billet

★Tuesday Night Brass Band feat. Gerald French (US)

Et vaskeægte mobilt street-brassband, der spiller 2nd line, funk, jazz, rhythm’n’blues og soul. Bandet taler på sin helt særlige måde til alle, der sætter pris på ukompliceret, udadvendt musik fyldt med kærlighed. Dertil kommer et kraftfuldt musikalsk udtryk og højt musikalsk niveau, der ikke er set før i Danmark indenfor New Orleans genren.
Bandets består af nogle af landets bedste musikere indenfor jazz og relaterede genrer bl.a. fra DR Bigband, Sp-Just-Frost, Wonderbrazz, Thorbjørn Risager Band, Jazz Five, Brassflavour, Six City Stompers og Mads Mathias Quartet.

★Gerald French (US) + Gerald French & Big Easy Lovers

Gerald French er fjerde generation Mardi Gras Indian fra New Orleans i gruppen Wild Magnolias og en fremragende ambassadør Mardi Gras Indian musikken og kulturen generelt. Mardi Gras Indian traditionen med kæmpe fjerpargter, tamborinspil og fællessang går 150 år tilbage og er så vidt vides aldrig blevet præsenteret i Danmark. Det sker nu. Ud over at være Mardi Gras Indian er Gerald French en fremragende sanger og trommeslager og har optrådt med navne som Dr John, Harry Connick Jr. Leroy Jones, Dr Michael White, Lillian Boutee og Preservation Hall Jazz Band.
Begge aftener på NONYJE #5 optræder han med et til lejligheden sammensat dansk gruppe og vil ligeledes være gæstesolist hos de to hovednavne hver aften.

★Jazz Five feat. Gerald French (US)

Bandet, der startede NONYJE for 5 år siden er tilbage på scenen og tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll.
Bandet blev grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter lige fra British Columbia over Bornholm til Sydkorea i 2013.
Jazz Five har udgivet 5 albums og finder inspirationen hos navne som Jon Cleary, Dr. John, The Meters og Fats Domino og spiller klassikere som ”Hey Pockey Way”, ”Something you got”, Little Liza Jane” i egne originale arrangementer med en kant, nerve og humor man ikke finder hos mange andre bands.
Dertil kommer bandets egne numre, som lægger sig op af forbilledernes stil, men samtidig peger fremad og viser, hvordan det kan lyde når Danmark møder New Orleans i 2015.
Jazz Five modtog i 2014 en Danish Music Award Jazz for årets danske børnejazz navn.

★Wonderbrazz

17 år, 7 cd’er og 600 koncerter senere leverer bandet stadig helt særlige koncertoplevelser, hvad enten du befinder dig på en intim jazzclub for at lytte eller på en svedig natklub for at danse.WonderBrazz har bl. a. spillet på Montreux Jazz Festival, New Orleans Jazz’n Heritage Festival, MIDEM i Cannes og deres musik er blevet brugt i flere Danske film og TV programmer.
Sang, en tight hornsketion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz magiske gryde. Tilsæt masser af interaktion med publikum, et udadvendt og let tilgængeligt mix af jazz, soul, boogaloo og New Orleans 2nd line, og så har du opskriften på en uforglemmelig aften i selskab med 6 fremragende musikere

★Esben Just Trio

Manden der for snart 20 år siden introducerede funky New Orleans musik i Danmark står for første gang på scenen til NONYJE. Uanset hvordan man vender og drejer det, har Esben Just – tidligere med SP-Just-Frost og nu egen trio – altid været garant for en swingende, opløftende og underholdene oplevelse fra scenen. Musikalsk overskud, medrivende hooks og en dyb forståelse for New Orleans er hemmeligheden. Trioen består ud og over Esben selv af Niels Ratzer (trommer) og Ole Skipper (bas)

★Zigaboom + Christian Bundgaard Solo

NONYJE ønsker at give ny danske upcoming navne med rødder i New Orleans musikken chancen på scenen. Hver aften kickstartes festivalen af den spirende funky ungdom, når blues håbet Christian Bundgaard går på scenen og den talentfulde trommeslager Arto Eriksen spiller med sit band Zigaboom.

★ DJ Fuks Deluxe FUNKY SWING DANCE PARTY

Før, mellem og efter livebands bliver der åbnet op for DJ Fuks Deluxe pladesamling. Alt fra big band til soul og funk ryger gennem rillerne på 1.sal.


Links

jblmusic.dk
jazzfive.dk
tuesdaynight.dk

Details

Start:
January 8, 2016 kl. 20:00
End:
January 10, 2016 kl. 02:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1139660656061961/

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Kennet