STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NAPOLEON SOLO – 30th Anniversay Bash/ Support: MARVEL HOUSE + DJ SOUL ANDERS

November 21, 2014 kl. 21:00 -02:00

| 100DK
Napoleon Solo

De danske ska-legender NAPOLEON SOLO kan i år fejre 30 års jubilæum. Det markeres med et brag af en koncert i Spillestedet Stengade i København fredag den 21. november kl. 21.
Festen skydes i gang af MARVEL HOUSE, der altid er en garant for svedig ska/reggae med soul-feeling. Aftenen krydres med skiver vendt af DJ SOUL ANDERS.

Entré: 100,- /
Forsalg

I sommeren 1984 mødtes otte købehavnske ungersvende for at starte et band med udgangspunkt i britisk 2-Tone, jamaicansk ska og amerikansk soul. Bandet fik navnet Napoleon Solo, opkaldt efter hovedpersonen i den amerikanske tv-serie The Man from UNCLE, og den 5. oktober samme år stod Napoleon Solo for første gang samlet på en scene. En livlig og pågående optræden skabte hurtigt en trofast fanskare.
Napoleon Solo spillede sin første koncert uden for Danmark i 1986, som frem til 1990 blev fulgt op med flere succesfulde turnéer i Tyskland og England. I 1988 optrådte bandet på The London International Ska Festival og udgav EP’en “How To Steal The World”. På det tidspunkt kårede det engelske musikmagasin New Musical Express Napoleon Solo til et af de ti bedste ska-bands i verden. I 1989 udgav Napoleon Solo albummet ”Shot!”.
Napoleon Solo opløstes i 1999, men i 2009 lykkedes det Copenhagen Ska Convention at bringe alle bandmedlemmer sammen. Det blev startskuddet på Napoleon Solos andet liv.
I april 2011 optrådte Napoleon Solo, som det eneste skandinaviske band, igen på The London International Ska Festival, og samme år blev albummet Shot! genudgivet på selskabet VME. Siden har bandet spillet adskillige koncerter, blandt andet med The Specials i Vega, og Napoleon Solo kan nu med glæde og stolthed se tilbage på 30 forrygende år.

Napoleon Solo er:
Søren Ole Christensen (vokal), Jasper Holst Jørgensen (vokal/guitar), Sonny Henry Rasmussen (guitar), Poul Siersbæk (bas), Jens Wennecke (trommer), Jacob Palitzsch (orgel), Jack Rothe (alt- og tenorsax), Hans Nybo (tenor- og barytonsax) og Michael Theiltoft (trompet).

Hold øje med Napoleon Solo på https://www.facebook.com/NapoleonSoloSKA

Tjek også Marvel House på https://www.facebook.com/marvelhouse

Details

Date:
November 21, 2014
Time:
21:00 -02:00
Cost:
100DK
Event Category:

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk