STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maskinvåd + Mads Beldring + Martin Ryum

October 17, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 80KR.
Maskinvåd

Maskinvåd + Mads Beldring + Martin Ryum

FORSALG

Hele 3 navne på én aften! Sidste navn vil først blive afsløret når vi nærmer os, men i kan roligt begynde at glæde jer.
Maskinvåd Maskinvåd har siden de besøgte Stengade i 2013 udgivet endnu en plade. Det er et band der har klare referencer til bands som Talking Heads, TV-2 og Lars H.U.G. Det er vels- kåret popmusik med organisk blæs og analoge synths. Saxofonens ekkoer kommer utvivlsomt fra et hedt sted i 80’erne. En mere munter og udadvendt to’er, der kræser for det brede publikum. Teksterne byder på ups’n’downs grænsende til det maniodepressive, og tekstforfatteren er blevet ældre og erfaren med sine ord og malende sætninger. Live bliver alt dette udlevet i én stor energi-udladning som du næppe vil gå glip af.

Facebook Mads BeldringEn kommende kult-klassiker” skrev Lydtapet.dk om Beldrings debut album ’Hør Nu Her’ tilbage i 2012. ‘Hør Nu Her’ var et spadestik, en stille hyldest og et nik til de store poetiske sangskrivere; Leonard Cohen, Bob Dylan, C.V. Jørgensen, Eik Skaløe og Sebastian. I slutningen af 2015 udkommer der endelig nyt fra Mads Beldring, og i den forbindelse slår han vejen forbi Stengade hvor han sikkert vil komme til at præsentere sit nye materiale.

Facebook

Martin Ryum
Martin Ryum er klar med nye sange efter en række favntag med Inger Christensens digte. Der er tale om en række romantiske kærlighedssange, hvor det homoerotiske drama spiller en væsentlig rolle, som altid hudløs og selvudleverende i sit udtryk.
Ryum er udover sit soloprojekt også en del af støjpopbandet, Speaker Bite Me.

Facebook

Details

Date:
October 17, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
80KR.
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk