STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Loco præsenterer: Travelling Tribes + Klimaforandringer

February 21, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 80DK
unnamed
Loco præsenterer:
Travelling Tribes + Klimaforandringer
Lør. 21/2 kl. 21, entré 80 kr.
Lo-fi stammehyl, transistortrommer og ekkomaskiner

 

Jazz Club Loco har tidligere stået bag mange festlige aftener på Stengade med deres alternative indgang til jazz. Ligeledes denne aften hvor det særdeles anmelderroste Travelling Tribes giver dobbeltkoncert sammen med det nydannede band Klimaforandringer, hvis psykedeliske og afro-inspirerede udladninger vil gøre det svært at stå stille.

 

Travelling Tribes 
De fire unge musikere i gruppen Travelling Tribes har siden udgivelsen af deres meget roste debutalbum turneret, lavet kunstvideoer, spillet på Roskilde Festival og vundet en Danish Music Award. Bandet har netop udsendt det andet album ‘Artificial Moonlights’, som af Bands of Tomorrow har fået prædikatet ‘mesterværk’.
Informations Ralf Christensen har beskrevet kvartettens musik således:
“Sangene kan bule af afrikansk slagtøj, ramle i rasende støj, fileteres af eksotisk cello eller blæses blå af jazzet messing. Og hver eneste af dem har idé, grundtone og form omkring de enorme vidder af musik, som de så strålende indkapsler.
I deres obskure blanding af simpel sangskrivning og eksperimenteren med lyd, musikalske strukturer og improvisationer sammensmelter kvartetten deres forskelligheder og drager paralleller til forskelligartede genrer som psychedelic, lo-fi, highlife, folk, noise, indiske ragaer, malinesisk blues og kinesiske pentaton-skalaer.
Emil Jensen: Vokal og guitar
Lil Lacy: Vokal, keyboards og cello
Anders Filipsen: Keyboards og vokal
Victor Dybbroe: Percussion, trommer og vokal
unnamed
Klimaforandringer er et spritnyt ensemble samlet på foranledning af guitarist og komponist Lars Bech Pilgaard. Klimaforandringer består af talrige stærke musikere fra den danske scene.
Orkestret tager udgangspunkt i simple rytmiske, vokale og tonale strukturer og bygger derpå lag af afrikansk klingende percussion, indiske droner, psykedeliske knaldede guitarer og koriske vokaler. Klimaforandringer spiller støjende etnisk world iblandet snesevis af andre elementer fra syrerock, blues, kraut og improv.
Peter Skibsted: Bas/Vox
Rune Lohse: Trommer/Perc/Vox
Anders Vestergaard: Trommer/Perc
Rasmus Kjær: Keys/Perc
Lil Lacy: Cello/Keys/Vox
Taus Bregnhøj: Guitar
Lars Bech Pilgaard: Guitar/Vox

Details

Date:
February 21, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
80DK
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk