STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lewd Flesh + Gaia + Kolos

September 19, 2014 kl. 21:00

| 50DK
2014_31_08_A3_300dpi (1)

Lewd Flesh holder releaseparty for debut-EP

Det københavnske stoner/doom/psychedelic band Lewd Flesh har netop udgivet deres debut-EP ”Op i røven, dø i smerte” på vinyl på det fynske label Spaghetti Cassetti Records. I den anledning holder de releaseparty på Stengade fredag den 19. september 2014, hvor bandet spiller numrene fra pladen og vidst også et par stykker mere live – i næsten det rigtige tempo. Til at sparke festen i gang har de inviteret det stenede band Gaia, der spiller kosmisk stoner-doom og Kolos – rytmesektionen fra helvede, der med kun trommer og bas leverer en tung og energifyldt blanding af hardcore punk, thrash og doom. Der er derfor lagt i kakkelovnen til en fantastisk fest og nogle svedige og tunge live shows som du ikke må misse. Da pladen kun er trykt i et meget begrænset oplag er der derudover god grund til at møde op for at sikre sig et eksemplar.

Lewd Flesh beskriver sig selv og deres plade, der har været længe undervejs på denne måde:
”En flyvsk sten-heks samlede fire uskyldige kvindelige energier i 2011, i første omgang var der kaos, larm og forvirring, men energierne begyndte at finde ro i støjen og begyndte at søge dybere ind i mørket af den bundløse forførende-sten.
I starten af 2014 blev der ubalance imellem energierne, og lidt udskiftning skulle der desværre til.
Hurtigt blev energierne mestret – ‘Far Out’ – og der er blevet skabt balance i universet og Lewd Flesh kan igen bevæge sig mod det forførende-genskin med trommer og bas samt en ekstra ny fræk guitarist.
Efterhånden som vi vokser os stærkere med bådekvindelige og maskuline energier, er Lewd Flesh blevet mere frit og legende hvor vi blander et beskidt univers af grunge, syre/flower power, stoner og doom.
Vores første vinyl 7″ er blevet sendt til pres-‘right On’ – og vi er nu ivrige efter at dele den med vores elskede syre-hoveder gemt rundt i den magiske-danske-idyl.”

Man kan allerede nu smuglytte til og downloade pladen på nettet. Pladen har også allerede fået airplay på P6Beat den 17. august 2014, hvor garagevært på radioprogrammet Sneums Garage Jan Sneum omtalte bandet og pladen i rosende vendinger og spillede begge sange fra pladen – i forkert tempo. Et foreløbigt højdepunkt i bandets korte karriere, der forhåbentlig bliver fulgt op af et nyt til det kommende releaseparty.

Læs og hør mere:

Lewd Flesh
www.facebook.com/Lewdflesh
lewdflesh.bandcamp.com/releases

Gaia
www.facebook.com/Gaiadoom
gaiadoom.bandcamp.com/album/reality-field

Kolos
www.facebook.com/kolosband

Spaghetti CassettiRecords
spaghetticassetti.bandcamp.com
www.spaghetticassetti.dk

Details

Date:
September 19, 2014
Time:
21:00
Cost:
50DK
Event Categories:
,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk