STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Killa P + Tim Driver + Udkandt

February 14, 2014 kl. 22:00

| 50DK
KillapBlå2

Killa P//Feat. Marcus Henri & UDKANTEN [Roll Deep//UDKANTEN]
Tim Driver [OHOI!, Raw]
Serberen [BOKS, Bun D Bass]
Bobby 6 Killer [C.A.R.T]
Küssy [Looney Tunes]

Den 14. Februar kommer én af Englands levende Grime legender til København. En mand som Killa P, kommer helt fra Brixton i syd-London for at vise os hvordan sand Grime skal lyde med tung jamaicansk Patois accent.
Killa P, som er et aktivt medlem af det London baserede Grime-kollektiv Roll Deep siden 2004, har sat sig hårdt på den engelske Grime scene med sit hårde flow, kloge ordspil og ikke mindst sin tunge Road Don attitude.

Med udgivelser på henholdsvis Planet Mu, Hyperdub, Ninja Tune og Eskibeat, er det ikke til at tage fejl af talentet denne mand besidder.
I 2007 blev Dubstep/Grime bangeren ‘Skeng’ udgivet, med henholdsvis Killa P og hans fætter Flowdan på vokalen og The Bug på instrumentalen, en sand klassiker i det hurtigt voksende bas miljø.
Der er ikke meget andet end at sige, IF YOU DON’T KNOW, GET TO KNOW!

Supporten denne aften bliver leveret af nogle af Københavns fineste DJ’s.
Tim Driver er en af de helt store DJ’s i København hvad angår Drum N Bass og UK Funky. Han har sammen med sit crew OHOI! blæst landet i tu med utallige fester. Driver sidder bl.a. Andet også som en af folkene bag RAW Festival, den største skandinaviske festival og dertil også Strøm Festival.

Serberen er en af Københavns originale Dubstep drenge, med rødder i Bun D Bass og som Stanley Most’s faste DJ har han sat sine tydelige spor i det danske bas-miljø.

Bobby 6 Killer er uden tvivl en af Danmarks hårdste Drum ‘N’ Bass DJ’s. Som en del af Christiania Radios Torsdagsredaktion har han spillet landet tyndt med sit crew, som er kendt for deres altid tunge fester og sets.

Original selector Kússy ud af det Københavnske Reggae/Dancehall Crew Looney Tunes, har spillet til mange af de store ting på Christiania, og diverse festivaler i Danmark.

Details

Date:
February 14, 2014
Time:
22:00
Cost:
50DK
Event Category:

Venue

Unnamed Venue
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200 Danmark