STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jessica Pratt (US) – VENTELISTE

March 28, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 140DK
Jessica Pratt

Koncerten er UDSOLGT. Klik på linket her for at skrive dig på venteliste.

Jessica Pratts blide fingerspil og æterisk skønne vokaler skaber på hendes anden og aktuelle udgivelse, On Your Own Love Again, den smukke verden, vi ellers blot tør drømme om at kunsten kan gøre virkelig. Den 28. og 30. marts spiller hun på hhv. Spillestedet Stengade og Atlas i Aarhus.

New York Times, Uncut Magazine og Pitchfork har allerede udvist deres kærlighed til Jessica Pratts helt særlige stemme på folkscenen ved at udvælge det kommende album On Your Own Love Again som et af forårets mest imødesete. Med rette, for albummet, der udkommer den 27. januar sender tankerne mod nogen af musikhistoriens mest elskede kvindelige artister. I traditionen fra Vashti Bunyan og Joan Baez finder Jessica Pratt et intimt rum for blot hendes vokal, guitar, ord og lytteren. Jessica Pratts sange er blide, men vægtige, gjort af finessefyldte fingerspil afstemt som Joanna Newsoms harpespil, mens vokalen sender tankerne mod koryfæer som Sandy Denny.

Cian Nugent

Irske Cian Nugent er en stærk instrumental sologuitarist og er gennemstrømmet af støvet americana, som han tager i en multitude af retninger – fra bluegrass over psychedelia. Han og har imponeret flere medier, bl.a. Pitchfork, NPR og The Wire.

Details

Date:
March 28, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
140DK
Event Categories:
,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk