STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Future City Devils Island presents The Holydrug Couple (CL) + Electric Set (US)

November 27, 2013 kl. 20:00 -01:00

| 80KR.

FORSALG (Ingen gebyr!)

Den drømmende psykedeliske rock-duo The Holydrug Couple er vokset en del siden deres første udgivelse i 2011. Duoen, der består af Ives Sepúlveda and Manuel Parra, indspillede opfølgeren ’Noctuary’ i Santiago, Chile. De byggede et hjemmestudie og indspillede hele albummet selv – fra start til slut. Begrundelsen var, at de følte, at der ikke var nogen, der havde formået at fange deres lyd – og derfor ville de producere albummet selv. Det betød fire måneders hårdt arbejde, hvor de stort set ikke forlod huset, men det endelig produkt, er de to medlemmer til gengæld også meget stolte af. The Holydrug Couples musik væver et billedtæppe af guitar, trommer og vokal og tager publikum hen i en psykedelisk trance.

Facebook

Brandon Davis startede Electric Set som et soloprojekt for 10 år siden. Sangteksterne var centreret om Davis’ teorier inden for mind control og psykisk udforskning. Musikmæssigt byder det på shoegaze og puslerende elektro-rytmer.
I dag tæller Electric Set også amerikansk/colombianske Elizabeth Torres. Duoen optræder oftest med flere på scenen – typisk et hold musikere, de får støvet op lokalt.

Facebook

Details

Date:
November 27, 2013
Time:
20:00 -01:00
Cost:
80KR.
Event Category: