STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FRIBYTTERDRØMME + De Høje Hæle + DJ Lorenzo Woodrose

May 9, 2015 kl. 20:00 -02:00

Fribytterdrømme

Fribytterdrømme invitere til DIGITAL RELEASE på deres nye plade, ‘Labyrintens Farver’!

LØRDAG den 9. MAJ holder de en kæmpe releasefest, hvor de får fremragende selskab af en håndfuld gode venner: Lorenzo Guf Woodrose fra Baby Woodrose / Spids Nøgenhat kommer med fred og vender plader, og De Høje Hæle spiller et brag af en koncert – inden Fribytterdrømme selv går på scenen og blander den psykedeliske cocktail ‘Labyrintens Farver’– bestående af nogenlunde lige dele syre og Madchester, direkte fra scenekanten og absolut LIVE!

✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥

“FRIBYTTERDRØMME er dansksproget syrerock, på én gang poetisk tilbagelænet og samtidig eksplosivt, udtryksfuldt og bydende nødvendigt! Bandet har gennem de seneste par år gjort sig bemærket i den danske undergrund med deres ekstremt medrivende og euforiske live-optrædender!
På albummet ‘Labyrintens Farver’ formår Fribytterdrømme på én gang at holde fast i deres oprindelse og afsæt i 60’ernes og 70’ernes syrerock-scene og psykedeliske flip, men evner samtidig at tilføje den musikalske arv deres helt eget euforiske twist, afsøge grænserne, hoppe ud over kanten, og sprænge rammerne for deres egen genre!
Fribytterdrømme bevæger sig på de nyeste numre til tider lige så ubesværet og naturgivent over i en art hyponotisk Madchester-dance-lyd, iblandet syre-rock og med en sjælden intensitet – der genopliver og redefinerer genren, og sender tilhørerne langt ind i en ny æra!”

✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥

“Nogen synes, DE HØJE HÆLE er Danmarks bedste punkband. Nogen synes slet ikke, de er et punkband. Men de fleste af dem der har været til deres koncerter verden over synes enige om, at de er et i særklasse svedigt band. Genremæssigt er vi ude i noget garage-punk med et tekstunivers henne omkring hvor CV Jørgensen og Shu-Bi-Dua mødes over en flok bajere og hører noget Zappa.”

✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥

Døre kl. 20:00
Entré: 40 kr.
Forsalg

facebook

Details

Date:
May 9, 2015
Time:
20:00 -02:00
Event Category:

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk