STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FöLLAKZOID (CL) + PAPIR – (CPH:DOX – AUDIO:VISUALS)

November 1, 2013 kl. 21:00

| 80KR.

Så er der kraut på menuen! Kom med når vi forvandler Stengade et tag-selv-bord af kosmisk krautrock dyppet i et syrebad af melodier.

Aftenen vil starte med den danske instrumentelle trio Papir, der gør sig i hypnotisk og groovy rockmusik, hvor de delvist improviserer sig gennem buldrende landskaber, der trækker både på Can og Michael Rother. Herefter er scenen og stemning sat til chilenske Föllakzoid, der dyrker de mere ørkenrockende og psykedeliske hjørner af krautrocken.
Som et lokomotiv, der har forladt skinnerne og i bedste E.T. facon styrer mod de fjerne galakser, vil bandet omsvøbe lytteren i udsvævende rockmekanik.Og er dette ikke nok til at skabe indre kalejdoskoper, så vil de indgå i et samarbejde denne aften med den visuelle kunstner bronwshoesonly. Bag navnet gemmer sig det kreative Chicago-borger Nick Ciontea, der arbejder som elektronisk tekniker om dagen og om natten laver synthesizere og videokunst. Han har tidligere lavet visuals for folk som The National og M83 med sin analoge teksturer og mønstre, og denne aften vil de gå som fod i hose for de håndspillede og hardworking chilenere.

PAPIR (DK)
Den københavnske instrumentale trio Papir udgav i februar sit tredje album “Papir III” på El Paraiso Records. Papir spiller semi-improviseret psykedelisk rock, der foldes ud som kosmisk udflydende farvelade helt i stil med det hypnotiske groove-baserede krautrock hos fx. Can og den elektriske Miles Davis-periode.
Föllakzoid – Trees

Papir – III.I

Details

Date:
November 1, 2013
Time:
21:00
Cost:
80KR.
Event Categories:
,