STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Enforcer (se) + Skull Fist (can) + Vanderbuyst (nl) + Gengis Khan (it)

February 25, 2014 kl. 19:00 -01:00

| 80DK
Enforcer-final-2013-12-17-poster-preview

ENFORCER (se)

Klassisk metal fra Arvika  i stil med ældre speed metal bands som Agent Steel, Exciter and Anvil.
Da Sweden Rock Magazine spurgte dem interviewede dem og deres tilgang til at spille “old school”, svarede de at heavy metal ikke kan være old school, da det er tidsløst.
Skull Fist blev stiftet i 2006 af den karismatiske guitarist og forsanger Jackie Slaughter I Toronto. Siden da har der været en lind strøm af skiftende bandmedlemmer, som har sikret bandet sin mangfoldighed og ambitiøse evne til at udvikle sin musik. Tag ikke fejl, medlemmerne i Skull Fest er yderst habile musikere, der gang på gang leverer et stærkt udtryk under solidt håndværk , hvilket har skabt sikret både anerkendelse og mange trofaste følgere Skull Fist har skræddersyet deres egen unikke lyd med klare referencer til old school metal som bygger på et bredt spektrum af 80’er legender. Slaughter fungerer upåklageligt som bandets kerne som cool frontmand med en gennemborende vokal og stort talent når det kommer til udfoldelser på den seksstrengede. Bevæbnet med et bredt bagkatalog af episke melodier, mindeværdige guitar riffs, fede soloer og badass lyrik, er Skull Fist en sand metalfryd. Skull Fist har en som nævnt en både særegen og klassisk lyd med en kreativ tilgang til Heavy Metal. De anses som en væsentlig del af The New Wave of Traditional Heavy Metal. En genre, der de seneste år har været en tilbagevendende tendens blandt flere bands (sammenlignelig med den svenske Sleaze Metal revival). Der er ingen tvivl om at Skull Fist er on fire og kommet for at blive. Så til alle traditionelle Heavy Metal fans, er der kun én ting at sige: GET FISTED!

VANDERBUYST (nl)

http://www.vanderbuyst.com/
https://www.facebook.com/pages/Vanderbuyst/100980883276480

Vanderbuyst er på et redningstogt. Alt det sjove er blevet taget ud af Sex, Drugs and Rock ’n Roll. I bandets fædreland, Holland, er The Red Light District gjort til centrum for human trafficking og Coffee-shops nægter alle adgang, der ikke er registreret i regeringens database. Bandet har set det som deres opgave at bringe de gode gamle tider tilbage fra dengang hvor der man gjorde hvad man havde lyst til.

I 2008 rullede de 3 hollandske gutter ærmerne op, klar til at give den en ordentlig skalle. Den energiske trio begyndte at skrive sange med upåklagelig hollandsk attitude ud fra parolen ”Less is more than enough” såfremt man har det rette rå materiale. Dette blev begyndelsen på en yderst aktiv karierre… Vanderbuyst er frem for alt et liveband. Gennem de forgangne 3 år har bandet spillet mere end 200 koncerter i 16 forskellige lande til stor begejstring for publikum verden over. I 2011 åbnede Vanderbuyst showet for ingen andre end Saxon på deres Europa Tour, Grand Magnus og Triggerfinger – et af Europas største alternativ rock-navne. De havde yderligere æren af at spille support for både hard rock-legenden Scott Gorhams Thin Lizzy og Judas Priest. I frankrig indtog de den store scene på Hellfest som også har haft besøg af Ozzy Osbourne, Mötley Crue og Blue Oyster Cult.
Bandet fortsætter ufortrødent sin utrættelige rejse mod at redde verden fra ’flaccid rock’. Vanderbuyst har genoprettet heart rockens hjerte og sjæl uden kalkulerede gimmicks eller ironisk hipster attitude. Det her er den ægte vare. Sig det højt og tydeligt: “Van-der-buyst! Rimer på ROCKS THE HOUSE!”

GENGIS KHAN (it)

Blanding af Hard Rock, 80’s Metal, Speed Metal med lidt Glam Metal tendenser.

Details

Date:
February 25, 2014
Time:
19:00 -01:00
Cost:
80DK
Event Category:

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200