STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dry The River + Bjergtaget (FÅ BILLETTER!)

April 4, 2015 kl. 20:00 -02:00

| 100DK - 120DK
Drytheriver

Til april kommer de engelske folk-rockere Dry the River forbi Spillestedet Stengade på deres tur rundt i Europa. Turnéen kommer i forbindelse med udgivelsen af deres andet album, Alarms In The Heart, som udkom sidste år.

Bandet har ikke været i Danmark siden 2012, hvor de både spillede på Odeon til Roskilde Festival, Beta i København og Radar i Århus. Koncerten i Århus gav Gaffa seks stjerner og roste bandet for deres spilleglæde samt deres evne til at skabe en intim atmosfære.

Dry The River har tidligere arbejdet sammen med producer Peter Katis, som også har produceret andre bands som Frightened Rabbit, The Twilight Sad, Fanfarlo samt Jónsi fra Sigur Rós.

Support på aftenen er Bjergtaget der med en sound og stil hen af Sebastian og Nikolaj Nørlund eller en dansk udgave af Neil Young, Bon Iver og Jeff Buckley, leverer gode sange med fængende melodier og stærke tekster, der taler til hjertet. Bjergtaget har udgivet den anmelderroste EP ”Velkommen til” og udgiver sit selvbetitlede debutalbum d. 31. august 2015.

Entré: 100 kr i forsalg og 120 kr i døren
FORSALG

FACEBOOK

Details

Date:
April 4, 2015
Time:
20:00 -02:00
Cost:
100DK - 120DK
Event Categories:
, , ,

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk