STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Circle Vision Presents: Silkie, Jay5ive, G Double, I&I + Support

November 6, 2015 kl. 23:00 -04:00

| 50KR.
TFR1
Forvent nye dybder, klassiske dubstep vibes og nok pull-ups når Antisocial familien vender tilbage til Danmark. Det er mere end 6 år siden København har haft glæden af at opleve en aften i selskab med det legendariske dubstep crew,
der til November for første gang tager hos G Double med på mikrofonen når de rammer Stengade.
 
På Rinse FM hostede Antisocial for år tilbage et af de mest populære radioshows i den engelske undergrund, der uden tvivl var en af drivkrafterne bag piratradiostationens success og senere kommercialisering. Med efterfølgende releases på bl.a. Deep Medi, Soul Jazz og Butterz, har Antisocial altid stået for diversitet, produceret anthem efter anthem af beskidt, jazzy, purple lyd – og gang på gang bevist at de holder fester der går op i en højere enhed. Hvis du kun har ét skud til at skole dine venner i at der også findes den der “anden slags dubstep”, så er det den her aften du hiver dem med til. Vi lover dig at de ikke vil hjem før lyset bli’r tændt.
 
I&I har i samarbejde med Kalawanji skubbet basmusikken frem i Sverige gennem hans arbejde med All Out Dubstep og en række andre projekter på tværs af forskellige musikalske genrer. Med en bred samling basmusik og årtier af erfaring bag pulten er I&I en klassisk, solid dubstep DJ. Han og Antisocial bliver på aftenen supportet af Circle Vision og Surfase Records ejer RDG, samt Dubkultur drengene, kendt for deres basfester på Ragnhildegade.
 

Silkie (Antisocial • Deep Medi)

Jay 5ive (Antisocial • Deep Medi)

G Double [MC/HOST] (Antisocial • Mindstep)

I&I (All Out Dubstep)

RDG (Circle Vision • Surfase Records)

Dubkultur

www.facebook.com/dubkultur

 

Details

Date:
November 6, 2015
Time:
23:00 -04:00
Cost:
50KR.
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1639649012973894/

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Ruben
Email:
ruben@stengade.dk