STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Billy Boy in Poison releaseparty + Evra + Pataus

December 7, 2013 kl. 21:00

| Gratis

De københavnske dødsmetalrockere i Billy Boy in Poison udgiver deres længe ventede debutalbum gennem Mighty Music og inviterer derfor til releasefest på Stengade med gratis entré og gratis øl og shots til de hurtige!
To fede supportbands varmer op, og derefter spiller BBiP albummet “Watchers” i sin helhed. Pladen kan købes på aftenen, og der vil være nyt merchandise til salg.
Kom tidligt, for Royal Beer byder på gratis øl, og Jägermeister disker op med en stak gratis shots.

 

BILLY BOY IN POISON

Billy Boy in Poison fra København har spillet på Danmarks to største metalfestivaler, udgivet tre roste EP’er, opvarmet for bl.a. Aborted, Hatesphere og Trigger the Bloodshed og tourneret flere gange i udlandet. Bandet tager nu næste skridt med debutalbummet Watchers, produceret af Jacob Hansen (Aborted, Volbeat, Mercenary), der udkommer i hele Europa 9. december.
Musikken tager udgangspunkt i moderne dødsmetal med idéer fra metalcore og et progressivt twist. Variationen er høj med groove og blastbeats, masser af aggressivitet og ind imellem stemningsfyldte elementer. BBiP er kendt som et energisk liveband, der med godt humør og en pågående attitude giver den gas på scenen – og bagefter!
http://www.facebook.com/BBiPdk

http://www.youtube.com/watch?v=FzFRA5bjCx8

 

EVRA

Nydannet hardcoreband fra København, der blander klassisk smadder med sydstats-rock og post-hardcore.
http://www.facebook.com/EVRACPH

 


PATAUS

Pataus er et 4 mands dødsmetal-band fra København, formet december 2009 i en fordrukken beslutning om at starte et band. Med inspiration fra samtlige bands i genren spiller Pataus metal med headbang som nøgleord. Bandet er p.t. i studiet for at indspille deres første EP.
http://www.facebook.com/Pataus

Details

Date:
December 7, 2013
Time:
21:00
Cost:
Gratis
Event Category: