STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Auditiondays & Play-It præsenterer: ZOO ME NOW + Wildfire Wake + Samaritan

April 7, 2015 kl. 19:00 -00:00

ADcover2

ORA og Play-It præsenterer: AuditionDays

Audition Days er et ORA-projekt, der giver en række håbefulde bands en mulighed for at sætte ekstra skub i karrieren. Til hver Audition Day spiller 3-4 bands, der efterfølgende får feedback på koncerten af et panel bestående af erfarne folk fra den danske musikbranche. Det er vores erfaring at bands, ved at få påpeget deres stærke og svage sider af vores coaches, kan arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå deres mål.

Denne aften har følgende bands fået chancen:
ZOO ME NOW er energisk, upoleret rock med kant

Wildfire Wake spiller melodiøs og hårdtslående rock, med fokus på det gode riff og de rammende tekster. Musikken bærer præg af bandets glæde ved at udforske alle rock-genrens facetter, fra det poppede til det tunge, det melankolske til det festlige. Teksterne tager ofte form af historier, både oplevede og fiktive.

Treble guitar, tung bas og energisk trommespil, blandet med et mørkt, skævt og dystert tekstunivers, danner lyden for Samaritan.
Samaritan er en dansk trio, med base i København, bestående af Kasper på trommer, Mathiaes på bas og Andrejas på vokal/guitar. Bandet blev dannet i slut 2013 og spillede første show, i Ungdomshuset, i Marts 2014. Der bliver nu arbejdet på masser af ny musik og en EP er lige så stille på vej.

Details

Date:
April 7, 2015
Time:
19:00 -00:00

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer