STENGADE PRÆSENTERER

STENGADE PRÆSENTERER

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Annasaid + Fathers Outcome

October 3, 2014 kl. 21:00 -02:00

| 70DK
Annasaid

Fredag d. 3. oktober lægger de to danske bands Fathers Outcome og Annasaid vejen forbi Stengade og spiller koncert. Not to miss hvis dit hjerte banker for svedig indie-pop/rock.

FORSALG (ingen gebyr!)
Facebook Event

Annasaid fra Århus blev dannet allerede i 2005. Udover gedigen live-erfaring, har Annasaid to albums i bagagen: Jua fra 2010, og Rite de Passage der udkom tidligere i år. Hele to gange – i 2008 og 2009 – har bandet deltaget i P3s Karrierekanon, og de har desuden spillet support for både Glasvegas (UK) og Florence And The Machine (UK). Centralt i placeret lydbilledet er Martin Sahlertzs’ vokal og Emil Sylvester Jakobsens diskante guitarfigurer og musikalsk mestrer bandet både det energiladte og kraftfulde uptempo og den melankolske indadvendthed. Øvrige medlemmer i Annasaid er Jesper Jensen (bas) og Andreas Boesig (trommer).

Facebook

Fathers Outcome

Fathers Outcome holder til i København og blev dannet i 2013 af Jack Kilburn (vokal/keyboard) og Anders Hamann (trommer). Fathers Outcome spiller sange indsvøbt i eksperimenterende, retrospektive og moderne lyde. Længselsfulde melodier, catchy korstemmer og insisterende rytmer kendetegner universet, der både rummer dansable hits og mere afdæmpede numre til lyttemæssig fordybelse. Med synthesizer, elektrisk/akustisk guitar og en karakteristisk vokal, der veksler mellem falset og fuldregister, trækkes der linjer til forskellige genrer som psych, folk, pop og rock. Live er FATHERS OUTCOME udvidet til et femmandsband – med sig har de Jacob Askim (bas/vokal), Jacob Juul (guitar/vokal) og Emil Timmermann Findalen (guitar/vokal).

Facebook

Details

Date:
October 3, 2014
Time:
21:00 -02:00
Cost:
70DK

Venue

Spillestedet Stengade
Stengade 18
København N, Nørrebro 2200

Organizer

Spillestedet Stengade
Email:
info@stengade.dk
Website:
www.stengade.dk