Pressemeddelelse 7. dec. 2010

Nørrebro 7. december 2010

Billy Cross Band tilbage på Stengade!

Den amerikansk fødte blues/rock guitarist Billy Cross, der tidligere har spillet sammen med Bob Dylan og Eric Clapton, gæster Stengade.
Lørdag den 18. december går han på scenen for med andre garvede musikere at hylde spillestedet mere end 20 år efter sit første besøg.
Dette er samtidigt årets sidst koncert på det nyåbnede spillested. Billy Cross er på tour med et sandt stjerneband bestående af nogle af de
bedste danske musikere gennem de sidste 30 år. Billy Cross Band giver koncert på Stengade lørdag den 18. december kl. 20.30.
Billy Cross er født på Manhattan, New York, i 1946 og kom første gang til Danmark i 1974 i forbindelse med en koncert på Huset og Christiania. Herefter kom han ofte tilbage til København men tournerede samtidig med musikere og bands som Bob Dylan, Shanana, Topaz og Meat Loaf. Han var således medlem af Bob Dylan’s band fra slutningen af 1977 til foråret 1979 og spillede blandt andet med på Dylans kendte live-plade “At Budokan” fra 1979.

Billy Cross og bandets Flemming Ostermann har for mange år siden besøgt Stengade og vender nu tilbage – mere end 20 år efter.
Koncerten bliver – med undtagelse af klubben RUBA’DUB Sundays den 19. og 26. december – årets sidste koncert på det nyåbnede spillested.
Fotos findes på www.billycross.com
Hvad: THE BILLY CROSS BAND: Billy Cross (Bob Dylan), Flemming
Ostermann (Savage Rose, Anne Linnet), Henrik Askou (Jacob Andersen
Band), Michael Sunding (tidl. Dr. Hook)
Hvor: Spillestedet Stengade, Stengade 18, 2200 Kbh. N
Hvornår: 18. December kl. 20.30
Entré: 55 kroner. Forsalg se: www.stengade.dk

[TheChamp-Sharing style="background-color:#fff; top="20""]