Stengades frivillige trækker i arbejdstøjet i januar

Nørrebro 4. januar 2011

Stengades frivillige trækker i arbejdstøjet i januar

Det går forrygende for det genopståede spillested Stengade. Januar måned står på pusterum og planlægning, så det frivillige venue kan indtage 2011 i endnu bedre form. Undtagelsen er Rodigans stjerne-performance på Ruba’dub Sundays 16. januar.

Spillestedet Stengade er lukket for publikum størstedelen af januar 2011. Folkene bag benytter måneden til at tænke fremad og komme på forkant i forhold til de næste måneders aktiviteter.

Langsigtet planlægning og visioner har der nemlig ikke været meget tid til siden åbningen i september tidligere i år.

”Det går vanvittigt godt, og Stengade har fået en hektisk og flyvende start. Vores comeback er gået over al forventning både med hensyn til publikum og vores frivillige, og økonomien ser også fornuftig ud. Nu skal vi have tid til at stoppe op, puste ud og rette blikket længere frem end næste koncert,” siger venue manager Aslak Balle Hansen.

Frivillige med fart på

Siden september i år har en stor gruppe af frivillige kørt alt fra booking af musik, bardrift, garderobe, PR og istandsættelse af Stengade, der normalt huser fire arrangementer om ugen.

Nu skal tre weekender i januar bruges på i fællesskab at evaluere, snakke visioner, lave workshops og få løst ellers tilsidesatte opgaver.

”Som et frivilligt, brugerstyret spillested skal vi finde ud af, hvad vi er pissegode til, og hvordan vi bliver et endnu federe sted at være både frivillig og publikum. Derfor lukker vi det meste af januar, men vi kommer hurtigt tilbage,” forsikrer Aslak Balle Hansen.

Helt praktisk kommer de frivillige også i arbejdstøjet, når Stengade skal renoveres og igen gøres lækkert for gæsterne.

Rodigan til Ruba’dub 16. januar

Stengade siger dog ikke nej til reggae og dancehallens ”grand old man”, britiske David Rodigan, som har meldt sin ankomst på spillestedet søndag den 16. januar. Derfor åbner Ruba’dub ekstraordinært dørene kl. 21-03 og kan præsentere et spektakulært show for sit bashungrende og danseglade publikum.

Søndagene den 2., 9. og 23. januar holder Københavns mest populære klubaften derimod lukket.

Når Stengade åbner igen fra den 27. januar, bliver det blandt andet med det elektroniske basbrag Wobble Trouble den 5. februar og en gedigen rock aften den 17. februar, hvor det tyske Stoner/Heavy Psych label ElektroHasch præsenterer tre af deres fornemmeste kunstnere: Colour Haze, Rotor og Sungrazer.

Mere info om programmet på www.stengade.dk

 

[TheChamp-Sharing style="background-color:#fff; top="20""]