Uncategorized

Pressemeddelelse 31. okt. 2010

Nørrebro 31. oktober 2010

Pirater kaprer Spillestedet Stengade

Der bliver lagt op til den helt store temafest, når det seks mand store orkester Dead Men’s Tales torsdag den 4. november huserer på Spillestedet Stengade med piratrock og ægte sørøverstemning.

Stengade byder op til piratrock, når københavnske Dead Men’s Tales sætter kursen mod spillestedet for at sprede skrækindjagende sørøverstemning. Bandet lover en original og særpræget live-oplevelse for dem, der tør slå hul på krudt-tønderne og vover at gå
planken ud.

Aftenens gæster kan på vaskeægte sørøvermanér vove det ene øje og spille terningespil om entréprisen på mellem 10 og 60 kroner. Vælger man ikke at gamble, er prisen i døren 40 kroner.

Mere end sørøvermusik

Bandet sørger for mere end den musikalske oplevelse, da de altid spiller fuldt udklædt som pirater:
”Vi har en klar intention om at skabe det ultimative piratband med fokus på musikken, men også med fuld knald på vores visuelle optræden. Vi vil give publikum hele pakken,” fortæller Christian Coppola, som spiller harmonika i Dead Men’s Tales. Hele pakken inkluderer alt fra cello til elguitar, når det seks mand høje underholdningsband slår sig løs iført piratuniform. Derfor opfordrer sørøverne også publikum til at finde træbenet frem og møde udklædt op. Dead Men’s Tales og Stengade sætter rammerne for en stor, livlig piratfest og håber, at publikum har lyst til at lege med og være en del af temaet.

Sammen med Dead Men’s Tales optræder det danske middelalderensemble Krapyl også på Stengade denne aften.
Hvad: Pirate Night: Dead Men’s Tales (DK) + Krapyl (DK)
Hvor: Spillestedet Stengade, Stengade 18, København N
Hvornår: Torsdag d. 4. november kl. 21
Entré: 40 kroner eller afgjort med terninger
Mere info: www.deadmenstales.dk
Fotos kan downloades på:
http://picasaweb.google.com/117291083209874787516/DeadMenSTales?
authkey=Gv1sRgCM3ykor8o_DhhwE&feat=directlink

Uncategorized