Uncategorized

Spillestedet Stengade åbner 18. september

Pressemeddelelse:

Nørrebro d. 27 juli 2010

Spillestedet Stengade åbner 18. september

Frivillige kræfter åbner spillested på en af Københavns mest velkendte adresser

Nu er der endelig sat dato på, hvornår der igen vil være musik i Stengade.

18. september slår spillestedet dørene op og vil byde sig til som et naturligt rum for den eksperimenterende og innovative musik.

Bag åbningen står foreningen Stengade 18, der blev stiftet, da det gamle Stengade 30 lukkede. ”Der var en masse mennesker, der simpelthen savnede dette sted på Nørrebro,” forklarer venuemanager Aslak Balle Hansen.

Foreningen blev dannet for at få åbnet spillestedet igen, og heldigvis havde Københavns Kommune det samme ønske. ”Visionen er at bidrage til at gøre Nørrebro til Københavns fedeste bydel ved at bringe kulturelle og sociale arrangementer ud til folk, der bor her, og støtte op om de aktiviteter i lokalmiljøet, der allerede er i gang,” fortæller Aslak Balle Hansen.

Nyt navn – samme musik

Spillestedet hedder nu Stengade og ikke Stengade 30. Den musikalske profil bliver der dog ikke ændret på. Stengade vil fortsat være et spillested, der koncentrerer sig om undergrunden, nichegenrer og vækstlaget af spirende talenter, som ikke er tilstrækkeligt repræsenteret andre steder på Nørrebro.

Venuemanager Aslak Balle Hansen er netop blevet ansat af foreningen Stengade 18. Det er nu hans opgave at sørge for, at Stengade bliver et brugerstyret hus, hvor frivillige unge står i spidsen for arrangementerne.

Stengade er åbent for alle.Vi er et brugerstyret og frivilligt spillested, hvor det er dem der bruger det og engagerer sig, der får lov til at bestemme, hvordan det skal køre,” fortæller Aslak Balle Hansen og inviterer alle indenfor:

Vi bor i et mangfoldigt område, og det skal afspejles i musikken såvel som hos publikum og frivillige. Ligegyldig hudfarve og tøjstil er alle velkomne. Man behøver ikke tage stiletterne på. Men man må godt,” siger Aslak Balle Hansen.

Åbning af Stengade

  • Stengade slår dørene op igen 18. september 2010.
  • Spillestedet Stengade drives af frivillige kræfter, og alle er velkomne.
  • Hvis man gerne vil være med i bar-gruppen, musik-gruppen, PR-gruppen eller andre aktiviteter på Stengade, kan man sende en mail til stengadefrivillig@gmail.com eller søge efter ”Spillestedet Stengade” på Facebook.

FAKTA: Aslak Balle Hansen

  • Født: 9. april 1980 i København
  • Uddannelse: Cand.comm. i Filosofi og Performance-design fra Roskilde Universitet i 2009
  • Tidligere projekter:

Bartender på Blågårds Apotek på Nørrebro siden 2006 og bestyrelsesmedlem samme sted siden 2008.

Frivillig på Roskilde Festival siden 2002, bl.a. som stage hand på Orange, produktionsansvarlig i Underholdning og sidder pt. i festivalens udviklingsgruppe.

Formand for RUC’s Aarsfest i 2005 og 2006.

FOR MERE INFO KONTAKT VENLIGST

Aslak Balle Hansen
Venue manager

Spillestedet Stengade
Stengade 18
2200 Kbh. N

Uncategorized
[TheChamp-Sharing style="background-color:#fff; top="20""]